Hoofd : Bestandsextensies : .s02 Het dossier

.s02 Bestandsextensie

Bestandstype ZipSplitter Part 3 File

Ontwikkelaar Lithops
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

.S02 optienummer

Een S02-bestand is het derde deel van een bestand dat is gesplitst met behulp van ZipSplitter, een programma dat wordt gebruikt om bestanden te splitsen om hun grootte te verkleinen voor eenvoudiger draagbaarheid. Het bevat een segment van een groter bestand, zoals een .ZIP of .MOV bestand, dat deel uitmaakt van verschillende andere delen. S02-bestanden kunnen worden hersteld door ZipSplitter, samen met de andere delen ( .S00 , .S01 , etc.) door te dubbelklikken op het bestand .EXE dat bij het gedeelde archief is gevoegd.

Programma's die S02 bestanden openen

Over S02 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .s02 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ZipSplitter Part 3 File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.