Hoofd : Bestandsextensies : .otm Het dossier

.otm Bestandsextensie

Bestandstype1 Outlook Macro File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Text

Wat is OTM file?

Macro gemaakt met Microsoft Outlook, een e-mailtoepassing; bevat gescripte functies geschreven in de VBA-taal van Microsoft; vaak gebruikt voor het automatiseren van repetitieve taken, zoals het scannen van e-mailberichten of het verzamelen van bestandsbijlagen.

Meer informatie

Standaard zijn de Windows Vista- en Windows 7-versies van Outlook-macro's opgeslagen in het bestand VbaProject.otm. In Outlook wordt dit bestand opgeslagen in de volgende gebruikersmap: \ Roaming \ Microsoft \ Outlook.

OPMERKING: u moet macro's inschakelen in de beveiligingsinstellingen van Outlook om ze uit te voeren.

Programma's die OTM bestanden openen
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Office
Microsoft Word
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Office

Bestandstype2 Origin Matrix Template

Ontwikkelaar OriginLab
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.OTM optienummer2

Een OTM-bestand is een matrixsjabloon gemaakt door Origin, een applicatie voor gegevensanalyse en grafische weergave die door verschillende wetenschappers en ingenieurs wordt gebruikt. Het bevat instellingen voor een matrix, zoals stijl en opmaak en het aantal rijen en kolommen. OTM-bestanden worden gebruikt om .OGM -matrices te maken.

Meer informatie

U kunt alleen OTM-bestanden openen met Origin, waarmee u OTM-bestanden kunt maken, openen en bewerken. Het programma is alleen beschikbaar voor Windows.

Als u een OTM-bestand in Origin wilt openen, selecteert u Bestand → Openen ... selecteert u het bestandstype "Origin Template .otm", navigeert u naar de OTM-bestandslocatie en Klik op Openen.

OPMERKING: de release van Origin 2018 bevatte een bijgewerkte unicode-indeling voor het opslaan van werkmapsjablonen ( .OTMU ), die prestatievoordelen heeft ten opzichte van het oudere OTM-bestandsformaat, niet-unicode.

Programma's die OTM bestanden openen

Over OTM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .otm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Origin Matrix Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 14.04.2020:
Hallo! Mijn professor vroeg ons om wat onderzoek te doen naar de OriginLab-software voordat we deze gingen gebruiken. Uw invoer in .otm-bestanden was perfect om meer te weten te komen over het gebruik van de extensie en de software. Ik weet zeker dat het maken van matrices vermoeiend moet zijn. Daarom is het hebben van een extensie zoals ... Lees verder