Hoofd : Bestandsextensies : .pdr Het dossier

.pdr Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Port Driver

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

Wat is PDR file?

Stuurprogrammabestand waarmee bepaalde USB-apparaten, zoals USB-flashstations, kunnen worden herkend en gebruikt door een Windows-computer; vergelijkbaar met een virtueel apparaatstuurprogramma ( .VXD bestand) dat door andere hardware wordt gebruikt.

Meer informatie

PDR-bestanden kunnen worden geladen via het Configuratiescherm van Windows '' Nieuwe hardware toevoegen '. Zodra de hardware is gevonden, selecteert u de locatie van het PDR-bestand als daarom wordt gevraagd.

Programma's die PDR bestanden openen
Windows
Microsoft Control Panel

Bestandstype2 ProntoDoc for Word Recovered Document

Ontwikkelaar Step Function
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.PDR optienummer2

Bestand gebruikt door ProntoDoc voor Word (PDW), een plug-in voor Microsoft Word die wordt gebruikt voor het genereren van documentsjablonen; slaat een sjabloon op ( .PDW , .PDE , .PDH , .PDM of .PDZ bestand) of een document ( .DOCX , .XLSX , .PDF , .XPS of ander ProntoDoc-inhoud); gebruikt voor het herstellen van documentcontent in het geval van een ongepland onderbreking van het serversysteem.

Meer informatie

ProntoDoc voor Word wordt gebruikt in zakelijke omgevingen voor het genereren van rapporten en andere zakelijke documenten.

Programma's die PDR bestanden openen
Windows
Calibre
Linux
Calibre
Macintosh
Calibre

Over PDR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pdr verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ProntoDoc for Word Recovered Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.