Hoofd : Bestandsextensies : .properties Het dossier

.properties Bestandsextensie

Bestandstype1 Minecraft Properties File

Ontwikkelaar Mojang Specifications
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

Wat is PROPERTIES file?

Een PROPERTIES-bestand is een instellingenbestand dat wordt gebruikt door Minecraft, een bouwspel met sandboxblokken. Het wordt opgeslagen in platte tekst en slaat configuratiegegevens op voor de game. PROPERTIES-bestanden kunnen worden gebruikt voor het configureren van een Minecraft-multiplayer-server of een spelmod.

Meer informatie

Het meest gebruikte Minecraft-eigenschappenbestand is server.properties, dat configuratiegegevens opslaat voor een multiplayer-server. Het slaat informatie op zoals de niveau-naam, monster spawning-instellingen, de maximaal toegestane spelers en de serverpoort en het IP-adres.

Waarschijnlijk kom je alleen het PROPERTIES-bestand tegen als je de configuratie wilt wijzigen van een multiplayer-server. Nadat u het bestand hebt bewerkt, moet u de server opnieuw opstarten om de wijzigingen toe te passen.

Gemeenschappelijke PROPERTIES bestandsnamen

server.properties - Algemeen bestand met alle instellingen voor een Minecraft-multiplayer-server.

Programma's die PROPERTIES bestanden openen
Windows
GNU Emacs
Microsoft Notepad
Linux
GNU Emacs
Macintosh
GNU Emacs
Apple TextEdit

Bestandstype2 Java Properties File

Ontwikkelaar Sun Microsystems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.PROPERTIES optienummer2

Eigenschappenbestand gebruikt door Java-programma's; bevat een verzameling sleutel / waarde-paren; kan worden geladen door de Java Virtual Machine (JVM) met behulp van de java.util.Properties API; gebruikt voor het opslaan van verschillende programma-instellingen en eigenschappen waartoe de toepassing toegang heeft.

Meer informatie

Nadat PROPERTIES-bestanden zijn geladen, worden de feitelijke eigenschappen bewaard op de harde schijf in een verzameling geneste bestanden en mappen die de hiërarchie van sleutel / waarde-paren vertegenwoordigen. De bestanden worden standaard opgeslagen in de map $ HOME / .properties /.

U kunt Java-eigenschappen openen met de API java.util.Properties in uw Java-programma's.

Programma's die PROPERTIES bestanden openen
Windows
gVim
GNU Emacs
Microsoft Notepad
Eclipse
Oracle Java Virtual Machine
Linux
GNU Emacs
Eclipse IDE for Java Developers
Vim
Eclipse
Oracle Java Virtual Machine
Macintosh
MacroMates TextMate
MacVim
GNU Emacs
Eclipse
Oracle Java Virtual Machine

Over PROPERTIES bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .properties verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Java Properties File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.