Hoofd : Bestandsextensies : .rad Het dossier

.rad Bestandsextensie

Bestandstype1 Radar ViewPoint Radar Data

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

Wat is RAD file?

Radardata-analyseformaat gebruikt voor het lokaliseren van vliegtuigen en het monitoren van het luchtruim.

Programma's die RAD bestanden openen
Windows
Radar ViewPoint

Bestandstype2 Reality Adlib Tracker Module

Ontwikkelaar Reality
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.RAD optienummer2

Module gemaakt door Reality AdLib Tracker, een toepassing voor het bijhouden van audio; bevat noot- en instrumentinformatie voor een nummer; kan maximaal 32 patronen en 31 instrumenten bevatten; gemeenschappelijke grootte is 10k of minder.

Meer informatie

OPMERKING: Realiteit AdLib Tracker en Adlib Tracker II zijn DOS-toepassingen, maar kunnen worden gebruikt via DOSBox, een DOS-emulator, op hedendaagse pc's.

Programma's die RAD bestanden openen

Bestandstype3 Citrix Rapid Application Delivery File

Ontwikkelaar Citrix
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.RAD optienummer3

Configuratiebestand gebruikt door Citrix XenApp (voorheen Citrix Presentation Server) virtualisatiesoftware; opgeslagen in een indeling zonder opmaak en bevat een verwijzing naar een gehost toepassingsprofiel; gebruikt voor het starten van gestreamde applicaties, die op verzoek gebruikers software leveren.

Meer informatie

RAD-bestanden worden automatisch geopend door het Raderun.exe-programma dat wordt meegeleverd met XenApp. Dit programma kan ook handmatig worden uitgevoerd op de opdrachtregel.

Programma's die RAD bestanden openen

Bestandstype4 VRAD Lights File

Ontwikkelaar Valve
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat XML

.RAD optienummer4

3D-verlichtingsbestand gebruikt door VRAD, een opdrachtregelprogramma dat lichteigenschappen toevoegt aan een .BSP first-person shooter-gamekaartbestand; slaat verlichtingseigenschappen voor materialen op, die het uiterlijk van 3D-objecten bepalen.

Meer informatie

RAD-bestanden worden gespecificeerd in een XML-indeling. Ze kunnen instellingen bevatten voor de normale LDR- en HDR-kleur en intensiteit (hoog dynamisch bereik).

Gebruik de volgende opdracht om verlichtingseigenschappen samen te stellen in een bestaand BSP-kaartbestand: vrad -lights bspmapname.rad

Programma's die RAD bestanden openen

Bestandstype5 Radiance Scene File

Ontwikkelaar Radiance
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Text

.RAD optienummer5

Scènebestand gebruikt door Radiance, een gratis ray tracing-toepassing; bewaart objecten, materialen en verlichtingseigenschappen; dient als een invoer voor het genereren van een octree ( .OCT ) bestand zodat de scène kan worden weergegeven.

Meer informatie

RAD-bestanden worden opgeslagen in een tekstindeling, zodat ze eenvoudig kunnen worden bewerkt met een teksteditor voordat ze worden geconverteerd voor rendering.

Programma's die RAD bestanden openen
Linux
Radiance
Macintosh
Apple Preview

Over RAD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rad verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Radiance Scene File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.