Software : MakerBot Industries : MakerBot Desktop

MakerBot Desktop

Versie
3
Platforms
Licentie Commercial
Categorie Graphics

Software Review

Hoofdfuncties

  • 3D-modelbestanden importeren in een cloud-bibliotheek
  • Hernoem, bewerk en voeg afdrukinstructies toe
  • Bewaak afdrukken via een ingebouwde camera
  • Maak verbinding met een MakerBot Replicator 3D-printer via Wi-Fi, Ethernet of USB

MakerBot Desktop is een toepassing die wordt gebruikt om 3D-afdrukken te beheren en te delen. Het is beschikbaar voor Windows- en OS X-platforms.

Met de toepassing kunt u .STL , .OBJ en .THING 3D-modelbestanden importeren in een cloud-enabled bibliotheek. In de bibliotheek kunt u de naam wijzigen, bewerken en instructies toevoegen aan persoonlijke bestanden, lay-outs en verzamelingen. U kunt ook een voorbeeld van 3D-afdrukken bekijken. MakerBot Desktop kan verbinding maken met de MakerBot Replicator 3D-printer via Wi-Fi, Ethernet of USB.

MakerBot Desktop biedt hulpmiddelen voor het controleren en beheren van uw afdrukken. Hiermee hebt u snel toegang tot opdrachten zoals opschorten, filament wijzigen of annuleren. U kunt uw afdrukken volgen via een ingebouwde camera en foto's maken van uw afdrukken en deze direct uploaden naar Thingiverse, een online 3D-ontwerpgemeenschap.

MakerBot Desktop is een geweldig hulpmiddel voor het beheren van uw 3D-afdrukken. Hiermee kunt u uw afdrukken rechtstreeks vanuit de toepassing controleren, beheren en delen. U kunt ook originele en verzamelbare digitale inhoud kopen in de digitale winkel van MakerBot. MakerBot Desktop is een gebruiksvriendelijke applicatie vol met functies om u te helpen bij het afdrukken van uw 3D-inhoud.

Bijgewerkt: 21 januari 2016

▶ Primaire bestandsextensie

.stl – Stereolithography File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt MakerBot Desktop 3

Ondersteunde bestandstypes
.OBJ Wavefront 3D Object File
.S3G MakerBot 3D Print File
.THING MakerBot Thing File
Extra gerelateerde bestandsindelingen