Hoofd : Bestandsextensies : .voc Het dossier

.voc Bestandsextensie

Bestandstype1 Creative Labs Audio File

Ontwikkelaar Creative Labs
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is VOC file?

Audiobestandindeling gebruikt door Creative Labs-hardware, zoals SoundBlaster-geluidskaarten; kunnen audioclips, geluidseffecten of instrumentgeluiden zijn, die ook worden aangeduid als stemmen; VOC-bestanden worden gecomprimeerd om de bestandsgrootte te verkleinen.

Programma's die VOC bestanden openen
Windows
VideoLAN VLC media player
Nullsoft Winamp
SoX
AGiliTy
Adobe Audition
FairStars Soft Audio Converter
Voc2wav
Linux
VideoLAN VLC media player
SoX
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Nullsoft Winamp
SoX
AGiliTy
Adobe Audition
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Bestandstype2 RCA Voice Recorder File

Ontwikkelaar RCA
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.VOC optienummer2

Een VOC-bestand is een audiobestand gemaakt door RCA Digital Voice Recorder, een apparaat dat wordt gebruikt voor het opnemen van interviews, vergaderingen en lezingen. Het bevat audio met een samplefrequentie van 8 kHz en gecomprimeerd met een standaard (5.6 kbps) of hoge (3.2 kbps) compressiemethode.

Meer informatie

VOC-bestanden worden gemaakt wanneer u audio opneemt met de RCA Digital Voice Recorder. Nadat u uw opname (s) hebt voltooid, kunt u het VOC-bestand (en) met uw audio overbrengen door het apparaat via een USB-poort op een computer aan te sluiten. U kunt eenvoudig het VOC-bestand (en) naar uw computer slepen.

Helaas wordt het VOC-formaat niet breed ondersteund, wat betekent dat er niet veel programma's zijn die het VOC-bestand kunnen afspelen. Faasoft Video Converter en Faasoft Audio Converter kunnen echter VOC-bestanden openen en afspelen. Deze programma's kunnen ook worden gebruikt om .VOC -bestanden naar meer populaire indelingen te converteren, zoals .MP3 , .WAV en .M4A .

Programma's die VOC bestanden openen

Over VOC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .voc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype RCA Voice Recorder File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.