Hoofd : Bestandsextensies : .ast Het dossier

.ast Bestandsextensie

Bestandstype1 ClarisWorks Assistant File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is AST file?

Assistent voor het maken van een nieuw document in ClarisWorks; vergelijkbaar met een sjabloon, maar biedt extra hulp bij het samenstellen van het bestand; kan worden gebruikt om visitekaartjes, kalenders, nieuwsbrieven, presentaties, etc. te maken

Meer informatie

OPMERKING: AppleWorks en ClarisWorks zijn niet meer leverbaar.

Programma's die AST bestanden openen
Macintosh
Apple AppleWorks
Apple ClarisWorks

Bestandstype2 Adobe Color Separations Table

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.AST optienummer2

Bevat kleurscheidingsopties die door verschillende Adobe-programma's kunnen worden geladen; kan worden gebruikt voor het definiëren van kleurscheidingen voor afdrukken, exporteren naar PDF of exporteren naar een ander programma; kan worden gebruikt voor afbeeldingen met RGB, CMYK en andere kleurmodi.

Meer informatie

Een andere indeling voor veelgebruikte kleurscheidingen is een bestand "Desktop Color Separations" ( .DCS ), dat is ontwikkeld door Quark.

Programma's die AST bestanden openen
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop

Bestandstype3 Ability Spreadsheet Template

Ontwikkelaar Ability Plus Software
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Binary

.AST optienummer3

Spreadsheetsjabloon gemaakt door Ability Spreadsheet, een applicatie die deel uitmaakt van het productiviteitssuite Ability Office; gebruikt voor het maken van meerdere Ability-spreadsheets ( .AWS bestanden) uit dezelfde sjabloon.

Programma's die AST bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Macintosh
Microsoft Office

Over AST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ast verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Ability Spreadsheet Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.