Hoofd : Bestandsextensies : .vpd Het dossier

.vpd Bestandsextensie

Bestandstype1 MikuMikuDance Vocaloid Pose Data File

Ontwikkelaar MikuMikuDance
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

Wat is VPD file?

3D-modelbestand gebruikt door MikuMikuDance, een dans- en ritmesynchronisatiespel; bespaart botposities voor het model van een personage, waardoor het een pose krijgt; kan worden gebruikt in een reeks poses waaruit een dansanimatie bestaat (bestand .VMD ).

Programma's die VPD bestanden openen

Bestandstype2 VoxPro Database File

Ontwikkelaar Audion Labs
Categorie Database bestanden
Formaat N/A

.VPD optienummer2

Databasebestand gemaakt door VoxPro, een audiorecorder en editor; bevat metadata over de inhoud van de map waarin deze wordt bewaard, die wordt opgehaald en weergegeven door VoxPro.

Meer informatie

U kunt VPD-bestanden die niet synchroon lopen met de inhoud van de map handmatig opnieuw opbouwen door Bestand → Rebuild File Database te selecteren. Bovendien zal VoxPro alle niet-gesynchroniseerde of verwijderde VPD-bestanden identificeren en deze automatisch bijwerken of recreëren.

OPMERKING: Audion Labs is overgenomen door Wheatstone Corporation.

Gemeenschappelijke VPD bestandsnamen

VP_EMap.vpd - Standaard databasebestand in elke map van elk gebruikersaccount in VoxPro.

Programma's die VPD bestanden openen

Over VPD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vpd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype VoxPro Database File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 25.07.2020:
Groeten! Ik hou van MikuMiku Dance! Het is zo'n uitstekende game, maar de laatste tijd voelen sommige animaties een beetje vreemd aan. Ik vroeg me af of het probleem enkele ontbrekende bestanden waren, maar ik had geen idee in welke extensie ze waren opgeslagen. Heel erg bedankt voor je artikel over de ... Lees verder