Hoofd : Bestandsextensies : .xlsmhtml Het dossier

.xlsmhtml Bestandsextensie

Bestandstype Microsoft Excel MIME HTML Spreadsheet

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat N/A

.XLSMHTML optienummer

Gearchiveerd MIME HTML-spreadsheetbestand opgeslagen door eerdere versies van de Microsoft Excel-spreadsheetapplicatie; bevat HTML-code die de spreadsheet weergeeft in een indeling die lijkt op het oorspronkelijke .XLS -bestand; gebruikt voor het bekijken van gepubliceerde spreadsheets in een webbrowser.

Meer informatie

XLSMHTML-bestanden worden niet meer ondersteund door Microsoft Excel. Als u de HTML-versie van een spreadsheet wilt publiceren, moet u de .MHTML of .MHT -extensies die worden ondersteund in Excel 2010 gebruiken.

Programma's die XLSMHTML bestanden openen
Windows
Microsoft Excel
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Over XLSMHTML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xlsmhtml verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Excel MIME HTML Spreadsheet beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.