Hoofd : Bestandsextensies : .xlthtml Het dossier

.xlthtml Bestandsextensie

Bestandstype Microsoft Excel HTML Spreadsheet Template

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat N/A

.XLTHTML optienummer

HTML-versie van een .XLT spreadsheetsjabloon gemaakt met Microsoft Excel, een spreadsheet-toepassing; bevat HTML die de sjabloon met dezelfde opmaak gebruikt als het originele XLT-bestand; gebruikt voor het bekijken van gepubliceerde spreadsheetinformatie in een webbrowser.

Meer informatie

XLTHTML-bestanden waren niet populair en worden niet langer ondersteund door Microsoft Excel. Als u een spreadsheetsjabloon voor een webbrowser wilt publiceren, slaat u de sjabloon op met de .MHTML -extensie in Bestand → Opslaan als in Excel 2010.

Programma's die XLTHTML bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Microsoft Excel
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac

Over XLTHTML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xlthtml verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Excel HTML Spreadsheet Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.