Hoofd : Bestandsextensies : .xlt Het dossier

.xlt Bestandsextensie

Bestandstype Excel Template

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.XLT optienummer

Een XLT-bestand is een sjabloon gemaakt door Microsoft Excel, een spreadsheet-toepassing die deel uitmaakt van de Microsoft Office-suite. Het bevat standaardopmaak en -gegevens voor een spreadsheet en wordt gebruikt als basis voor het maken van nieuwe .XLS -bestanden. XLT-bestanden worden opgeslagen in de Excel-binaire bestandsindeling, wat het primaire formaat was totdat de Office Open XML-indeling ( .XLTX bestandsextensie) deze in Excel 2007 voor Windows en 2008 voor Mac verving.

Meer informatie

XLT-bestand geopend in Microsoft Excel 2016

XLT-bestanden worden geïnstalleerd met Excel waarmee u documenten kunt maken zoals budgetplanners, kalenders, en facturen van sjablonen met vooraf gedefinieerde opmaak. U kunt ook uw eigen aangepaste sjablonen maken voor het reproduceren van werkmappen of werkbladen die specifiek zijn voor uw behoeften.

Excel is de meest gebruikte spreadsheet-toepassing ter wereld. Het wordt geleverd bij elke editie van de Microsoft Office-suite en wordt gebruikt in thuis-, academische en zakelijke omgevingen.

OPMERKING: Hoewel XLT-bestanden zijn vervangen door het XLTX-bestand, worden ze nog steeds ondersteund door Excel 2007 of later.

Programma's die XLT bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Microsoft Excel
IMSI TurboPDF
Android
SoftMaker Office PlanMaker Mobile
Macintosh
Planamesa NeoOffice
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac

Over XLT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xlt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Excel Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.