Hoofd : Bestandsextensies : .xltx Het dossier

.xltx Bestandsextensie

Bestandstype Excel Open XML Spreadsheet Template

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Zip

.XLTX optienummer

Een XLTX-bestand is een sjabloon gemaakt door Microsoft Excel, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van spreadsheets. Het bevat standaardinstellingen en lay-outinformatie die worden gebruikt om .XLSX -bestanden te maken. XLTX-bestanden kunnen worden gebruikt om meerdere spreadsheets te maken met veelvoorkomende opmaak en eigenschappen.

Meer informatie

XLTX-bestand geopend in Microsoft Excel 2016

XLTX-bestanden worden geleverd met Excel waarmee u documenten kunt maken zoals inventarissen, budgetplanners, kalenders en facturen van sjablonen met vooraf gedefinieerde opmaak. U kunt ook uw eigen aangepaste sjablonen maken voor het reproduceren van werkmappen of werkbladen die specifiek zijn voor uw behoeften.

XLTX-bestanden worden opgeslagen op basis van de Open XML-bestandsindeling die werd geïntroduceerd met Microsoft Office 2007. Ze vervangen .XLT bestanden , die werden opgeslagen in een binair formaat. XLTX-bestanden kunnen worden geopend door Excel 2007 of later, of door eerdere versies van Excel met ondersteuning voor Open XML-onderdelen.

Excel is de meest gebruikte spreadsheet-toepassing ter wereld. Het wordt geleverd bij elke editie van de Microsoft Office-suite en wordt gebruikt in thuis-, academische en zakelijke omgevingen.

Programma's die XLTX bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Microsoft Excel
IMSI TurboPDF
Android
SoftMaker Office PlanMaker Mobile
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac

Over XLTX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xltx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Excel Open XML Spreadsheet Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.