Hoofd : Bestandsextensies : .xlw Het dossier

.xlw Bestandsextensie

Bestandstype1 Excel Workbook

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is XLW file?

Werkmap gemaakt door Microsoft Excel versie 4, een spreadsheetprogramma; slaat een raster van cellen op in rijen en kolommen; kan nummers, tekst, grafieken en opmaak bevatten; vergelijkbaar met een .XLS bestand.

Meer informatie

Excel 4-werkmappen slaan alleen werkbladen, grafiekbladen en macropagina's op. Ze zijn anders geformatteerd dan Excel Workspace-bestanden, die worden opgeslagen door andere versies van Excel en ook de extensie ".xlw" gebruiken.

Programma's die XLW bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Microsoft Excel
Macintosh
Planamesa NeoOffice
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac

Bestandstype2 Excel Workspace File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.XLW optienummer2

Werkruimtebestand opgeslagen door Microsoft Excel, een programma dat wordt gebruikt om werkbladen te maken; bevat de schermlocaties van een of meer werkmappen, evenals verwijzingen naar de werkmapbestanden; gebruikt om de lay-out te herstellen bij gelijktijdig werken op meerdere werkmappen.

Meer informatie

Wanneer XLW-bestanden worden geopend, herstelt Excel de werkmappen weer naar hun opgeslagen locaties op het scherm.

OPMERKING: XLW-bestanden bevatten geen werkmapgegevensbestanden. Ze slaan de lay-out van de werkmappen alleen op het scherm op. U moet alle werkmapbestanden beschikbaar hebben om een XLW-bestand op de juiste manier opnieuw te openen.

Programma's die XLW bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Microsoft Excel
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac

Over XLW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xlw verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Excel Workspace File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.