Huis > H > Hoe Kun Je Een Epub Bestand Openen?

Hoe kun je een ePub bestand openen?

Wilt u de ePub op uw computer lezen? Dan heeft u daar een speciaal programma voor nodig dat overweg kan met ePub bestanden. U kunt het ePub-bestand openen met het programma Adobe Digital Editions (gratis te downloaden). Dit programma is beschikbaar voor zowel PC als Mac.

Lees verder

Hoe kan ik een ePub maken?

Er zijn vele manieren om een ePub-bestand te maken. Dat kan van een Word-bestand, maar ook van een bestaand pdf-bestand. Op de site van eReaders staat een uitgebreid dossier met allerlei linken om een ePub-bestand te maken. Waar kan ik gratis ePub boeken downloaden? 11 plekken waar je online gratis e-boeken kan downloaden

 • Google eBookstore.
 • Project Gutenberg.
 • Open Library.
 • Internet Archive.
 • BookBoon.
 • ManyBooks.net.
 • Free eBooks.
 • LibriVox.

Mensen vragen ook: wat is de beste epub reader?

Aldiko. Aldiko is een zeer gewaardeerde e-book-app voor Android. Je kunt er epubs en pdf's mee lezen en boeken die beveiligd zijn met Adobe DRM. In de 'night mode' lees je wit op zwart, wat stukken prettiger is voor je ogen als je in het donker leest. Welke app opent ePub? Met welke ePub Reader kan ik ebooks openen?

 1. Calibre. Het programma Calibre is een uitgebreide beheersoftware voor ebooks in diverse bestandsformaten.
 2. Adobe Digital Editions. Digital Editions van Adobe is misschien wel de meestgebruikte software voor het openen en weergeven van ebooks op pc's en laptops.
 3. FBReader.

Dus, waarom kan ik een epub bestand niet openen?

Reacties. Om een epub bestand op je computer te kunnen openen heb je een speciaal programma nodig, bv. Adobe Digital Editions. Als je dat downloadt en installeert, zou je het epub bestand in elk geval op je computer moeten kunnen openen. Hoe zet ik pdf om naar ePub? Ga naar "Bestand"> "Voorkeur"> "Converteren"> "EPUB" en stel de geconverteerde inhoud van de PDF in en kies of er een boekomslag zal zijn voor uw geconverteerde EPUB-bestand. Stap 4. Klik bovenaan op het menu "Converteren" en kies vervolgens de optie "naar Epub" om te beginnen met converteren.

Hoe maak je een gratis eBook?

Je gaat gewoon naar www.canva.com, kiest voor nieuw design, navigeert naar 'marketing materials' en dan naar 'eBook' (als je Word gebruikt). Of naar 'Presentation', als je powerpoint gebruikt. Kies een mooi design uit het rijtje links, pas het aan met jouw foto's, kleuren, fonts en tekst, en klaar. Hoe maak je van een PDF een eBook? Hoe converteert u een PDF naar EPUB

 1. Stap 1. Upload pdf-bestand(en)
 2. Kies 'naar epub' Kies epub of iedere andere bestandsindeling die u nodig heeft als resultaat (meer dan 200 indelingen worden ondersteund)
 3. Download uw epub. Laat het bestand converteren en u kunt direct daarna uw epub-bestand downloaden.

Waar kan ik gratis Nederlandstalige ebooks downloaden?

Met deze gratis Nederlandstalige boeken kun je urenlang lezen!

 1. eReaders.nl. Een uitgebreide selectie van gratis boeken vind je op onze eigen site, eReaders.nl.
 2. Gutenberg.org. Op Gutenberg.org vind je vele honderden gratis Nederlandstalige boeken in ePub-formaat.
 3. DBNL.
 4. PDFBooksForFree.com.
 5. GratisEpub.nl.
 6. GratisPDF.nl.

Door Maureene

Waar gratis ebooks downloaden illegaal? :: Waarom kan ik niet opslaan als PDF?
Handige links