Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Apple Id Niet Actief Is?

Wat moet je doen als je Apple ID niet actief is?

Oplossing: Apple ID vergrendeld

Tik/klik op 'Ontgrendel account' en doorloop de stappen. Op een Mac kun je dit terugvinden via  ▸ Systeemvoorkeuren ▸ iCloud. Op een iPhone of iPad via Instellingen ▸ Je naam. Daarnaast kun je ook via iforgot.apple.com je Apple ID ontgrendelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Trouwens, is het mogelijk om icloud lock te verwijderen?

Is een iCloud Lock te verwijderen? Het antwoord is JA, maar nog niet bij alle toestellen. Wij kunnen in bepaalde gevallen een iCloud lock verwijderen, maar stellen hieraan wel voorwaarden. U moet bewijzen dat het toestel van u is, Dit met serie/ mei nummer en naam op factuur. Wat is een Activeringsslot? Het activeringsslot is het geheime wapen achter de beveiliging van je apparaat. Je merkt niet dat het slot aanstaat. Maar het zorgt wel dat je apparaat veilig blijft, ook als het gestolen wordt. Zelfs als je noodgedwongen op afstand al je gegevens van je apparaat moet wissen, blijft het activeringsslot actief.

Hoe geef je een iPhone een harde reset?

Om een iPhone een harde reset te geven, moet u de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd ingedrukt houden. Houd ze ingedrukt tot het scherm leeg is en het Apple-logo verschijnt. Kan op dit moment geen Apple ID aanmaken? De foutmelding "Kan op dit moment geen Apple ID aanmaken" verschijnt meestal als er een probleem is met de Apple ID-server of uw internetverbinding.
Hier zijn enkele stappen voor probleemoplossing die kunnen helpen:
Zorg ervoor dat uw apparaat verbonden is met het internet.
Start uw apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw.
Zorg ervoor dat u de laatste versie van de Apple ID-app gebruikt.
- Controleer de status van de Apple ID server door de Apple System Status website te bezoeken: https://www.apple.com/support/systemstatus/
- Als de Apple ID server down is, probeer het dan later opnieuw.
- Als u nog steeds problemen ondervindt, neemt u contact op met Apple Support.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe haal je Activeringsslot weg?

Het activeringsslot verwijderen

  1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op 'Alle apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op 'Verwijder uit account'.
En nog een vraag, hoe ontgrendel ik mijn account? De snelste manier om uw account te ontgrendelen is door online een beveiligingscode aan te vragen en deze in te voeren. Als u nog niet hebt geprobeerd uw account online te ontgrendelen, raden we u aan dit eerst te doen.

Hoe kan ik mijn iCloud verwijderen?

Als u iOS 10.2 of lager gebruikt, tikt u op 'Instellingen' > 'iCloud' > 'Log uit'. Tik opnieuw op 'Log uit'. Tik vervolgens op 'Verwijder van [apparaat]' en voer het Apple ID-wachtwoord in. Kan je een Apple ID verwijderen? Ja, je kunt een Apple ID verwijderen. Dit kan door naar de Apple ID-beheerpagina te gaan en daar de optie "Verwijder account" te selecteren.

Hoeveel kost iCloud eraf halen?

Er zijn geen kosten verbonden aan het verwijderen van iCloud-opslag.

Door Yup Moreton

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Activeringsslot iPhone? :: Wat betekent iPhone is niet geactiveerd?
Handige links