Huis > H > Hoe Kan Je Je Iphone Opslag Vergroten?

Hoe kan je je iPhone opslag vergroten?

Is je iPhone-opslag vol?Zó maak je meer opslagruimte vrij!

  1. Gebruik het internet in plaats van apps. Bijna iedereen installeert apps als Instagram en Facebook op de iPhone.
  2. Verwijder apps die je niet meer gebruikt.
  3. WhatsApp opslagruimte beheren en verwijderen.
  4. Zet foto's in iCloud of een andere opslagdienst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan je GB bijkopen iPhone?

Upgraden op een iPhone, iPad of iPod touch

Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Beheer opslag' of 'iCloud-opslag'. Tik op 'Koop meer opslag' of 'Wijzig opslagabonnement'.
Wat valt onder andere bij iPhone opslag? De categorie overige of andere bevat alle bestanden en gegevens die door apps worden gegeneerd en niet toegewezen kunnen worden aan de andere categorieën. In de meeste gevallen is dit cache. Dit is een verzameling van (tijdelijke) bestanden en gegevens zoals thumbnails, websites, formulieren, opmaak, etc.

Kan je opslagruimte kopen?

Ja, u kunt opslagruimte kopen, maar de hoeveelheid ruimte die u kunt kopen hangt af van het soort opslag dat u nodig hebt en de grootte van uw budget. U kunt bijvoorbeeld een externe harde schijf kopen om gegevens op uw computer op te slaan, of u kunt een abonnement op een cloudopslagdienst kopen. Wat kost uitbreiding iCloud? Er zijn een paar verschillende soorten iCloud-opslagplannen:
- 5 GB gratis opslag
- 50 GB voor $0,99 per maand
- 200 GB voor $2,99 per maand
- 2 TB voor $9,99 per maand
U kunt uw iCloud-opslagplan upgraden vanaf uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac. Ga naar Instellingen > [uw naam] > iCloud > Opslag beheren. Op uw Windows-pc gaat u naar Apple > Systeemvoorkeuren > iCloud.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, hoe maak je meer opslagruimte vrij?

In Android open je de app 'Instellingen'. Tik op 'Opslagruimte' en op 'Ruimte vrijmaken' om aanbevelingen te ontvangen. Op een Samsung-smartphone werkt dit anders. Daar maak je extra ruimte vrij met de functie 'Apparaat-onderhoud'. Wat kost 50 GB iCloud?

iCloud-opslagOudNieuw
50GB0,99 euro0,99 euro
200GB2,99 euro2,99 euro
1TB9,99 euroverwijderd
2TB19,99 euro9,99 euro

Kun je iCloud kopen met iDEAL?

Wanneer je apps wilt kopen, of meer ruimte in iCloud nodig hebt, kun je dat in de App Store op verschillende manieren betalen. In Nederland is iDEAL erg populair, een standaard die door bijna alle banken ondersteund wordt. Hoe kan ik mijn iCloud betalen? U kunt uw iCloud-opslagruimte upgraden met een betaald abonnement. U kunt uw abonnement op elk gewenst moment wijzigen of opzeggen. Als u uw abonnement opzegt, worden uw gegevens niet verwijderd, maar u kunt ze niet meer bekijken of downloaden totdat u weer een betaald abonnement aangaat.

Wat zijn systeem gegevens iPhone?

System data op een iPhone bevatten onder andere het besturingssysteem, de hardwareconfiguratie, gegevens over geïnstalleerde apps en gebruikersgegevens. Het besturingssysteem bevat de code die het toestel aanstuurt en toegang geeft tot de hardware. De hardwareconfiguratie bevat informatie over de processor, geheugen, opslagcapaciteit en aansluitingen. Gegevens over geïnstalleerde apps bevatten onder andere de naam van de app, de versie en de rechten die de app heeft. Gebruikersgegevens bevatten onder andere de naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Door Calvina

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik alles van mijn oude iPhone? :: Hoe schoon ik mijn Samsung telefoon op?
Handige links