Huis > W > Wat Is Activex Com?

Wat is ActiveX Com?

ActiveX is een framework voor het definiëren van herbruikbare softwarecomponenten op een programmeertaalonafhankelijke manier. De functionaliteit van de software kan vervolgens opgebouwd zijn uit één of meer componenten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is ActiveX COM probleem?

Veel kwaadaardige webpagina's richten zich op verouderde ActiveX-besturingselementen met beveiligingslekken om informatie over uw pc te verzamelen, gegevens op uw pc te beschadigen, zonder uw toestemming software op uw pc te installeren of iemand op afstand controle over uw pc te geven.

Dienovereenkomstig, wat zijn besturingselementen?

Besturingselementen zijn de onderdelen van een formulier of rapport die u gebruikt om gegevens in te voeren, te bewerken of weer te geven. Wat zijn besturingselementen word? Als u een formulier wilt maken in Word dat anderen kunnen invullen, begint u met een sjabloon of document en voegt u inhoudsbesturingselementen toe. Dit zijn besturingselementen zoals selectievakjes, tekstvakken, datumkiezers en vervolgkeuzelijsten.

Je kunt ook vragen kan ontwerpmodus niet inschakelen?

Als u probeert de ontwerpmodus in te schakelen in een webbrowser en het werkt niet, dan zijn er een paar mogelijke redenen. Eén reden kan zijn dat de browser niet is geconfigureerd om de ontwerpmodus toe te staan. Een andere mogelijkheid is dat de webpagina die u probeert te bewerken de ontwerpmodus niet ondersteunt. Ten slotte kan de ontwerpmodus niet werken als de webpagina bepaalde soorten inhoud bevat, zoals ActiveX-besturingselementen. Hoe maak je een keuzelijst in Word? Er is geen specifieke kieslijstfunctie in Microsoft Word, maar er zijn een paar manieren om er een te maken.
Eén manier is om een tabel met twee kolommen te maken. In de eerste kolom vermeldt u de items waaruit u moet kiezen (uw "keuzelijst"), en in de tweede kolom de items die u hebt gekozen.
Een andere manier zou zijn om een lijst met aankruisvakjes te maken naast elk item in uw keuzelijst. Hiervoor gebruikt u het tabblad Ontwikkelaar, dat standaard niet zichtbaar is. Om het tabblad Ontwikkelaar zichtbaar te maken, gaat u naar Bestand > Opties > Lint aanpassen. In de rechterkolom vinkt u het vakje naast Ontwikkelaar aan. Klik op OK.
Als het tabblad Ontwikkelaar zichtbaar is, klikt u erop en vervolgens op het selectievakje in het gedeelte Controle. Dit zal een selectievakje invoegen naast elk item in uw keuzelijst.

Gerelateerde artikelen

Wat is een ActiveX besturingselement?

ActiveX-besturingselementen zijn kleine bouwstenen die worden gebruikt om toepassingen te maken die op het Internet draaien. Enkele voorbeelden zijn aangepaste toepassingen voor het verzamelen en weergeven van gegevens.

Dienovereenkomstig, hoe maak je invulvelden in word?

Oude manier van invoer

  1. Open het >> Word document.
  2. Ga naar Tab >> Ontwikkelaars.
  3. Ga naar Groep >> Besturingselementen.
  4. Klik op >>Oude hulpprogramma's.
  5. In dit voorbeeld is bewust gekozen voor de invoervelden uit Word 2003.
  6. Kies voor >> Tekstveld.
  7. In het document wordt nu een formulierveld ingevoegd.
  8. Deze heeft nog geen tekst.
Hoe maak je een invulformulier? Een formulier maken
  1. Maak een nieuw document.
  2. Voeg tekst, tabellen, afbeeldingen en allerlei andere inhoud toe die je in het formulier wilt hebben.
  3. Voeg nu inhoudsbesturingselementen aan het formulier toe.
  4. Schakel de formuliervergrendeling in.
  5. Sla het bestand op als sjabloon en sluit het bestand.

Hoe maak ik een afvinklijst in Word?

Hoe kan ik een checklist maken in Word?

  1. Schakel het tabblad Ontwikkelaar in. Open Microsoft Word. Klik op de het dossier tabblad. Ga naar Opties.
  2. Voeg selectievakjes in uw lijst in. Start Microsoft Word. Maak een nieuw document of open een bestaand document. Typ de items die u op de checklist wilt hebben.
Hoe maak je een Word sjabloon? Om een Word-sjabloon te maken, ga je naar de optie 'Bestand' in het menu bovenaan het scherm. Vervolgens selecteer je 'Nieuw' en kies je 'Op sjabloon basis'. Er zal nu een venster openen met alle sjablonen die Word heeft. Je kunt ook een zoekopdracht uitvoeren in het zoekvak bovenaan het scherm. Als je eenmaal een sjabloon hebt gevonden dat je wilt gebruiken, selecteer je deze en klik je op 'Create'.

Wat is een vervolgkeuzelijst?

Een drop-down list is een lijst waaruit je een optie kan selecteren. De lijst wordt weergegeven als een drop-down menu in een webpagina of applicatie.

Door Olds Roseum

Wat is een sjabloon in Word? :: Waar vind ik Gegevensvalidatie in Excel?
Handige links