Huis > W > Waar Vind Ik Gegevensvalidatie In Excel?

Waar vind ik Gegevensvalidatie in Excel?

Gegevensvalidatie toevoegen aan een cel of een bereik

Selecteer een of meer cellen om te valideren. Klik op het tabblad Gegevens in de groep Hulpmiddelen voor gegevens op Gegevensvalidatie. Selecteer op het tabblad Instellingen in het vak Toestaan de optie Lijst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Je kunt ook vragen wat is de alt code voor een vinkje?

Op het toetsenbord van je pc of laptop werkt dit door de toetsencombinatie Alt + 10003. Er verschijnt dan een licht vinkje. Wil je een zwaar vinkje, kies dan voor de toetsencombinatie Alt + 10004. Hoe krijg je het geld teken? Waar zit toch dat Euroteken?

  1. Druk op het toetsenbord de Alt-toets, Ctrl-toets en de 5-toets tegelijkertijd in.
  2. Druk op het toetsenbord de toets met de tekst 'AltGr' (zit meestal rechts van de spatiebalk, heet soms ook alleen Alt) en de 5-toets tegelijkertijd in.

Wat betekent een vinkje?

Een vinkje is een symbool voor het begrip "ja" of "juist". Het wordt vaak gebruikt om aan te geven of iets is voltooid of als juist is geverifieerd. Dus, hoe maak je een kruisje in word? Er zijn een paar manieren om een kruis te maken in Word. Eén manier is om het gereedschap Symbool te gebruiken. Klik hiervoor op het tabblad Invoegen en vervolgens op Symbool. In het venster Symbolen selecteert u het symbool dat u wilt invoegen en klikt u vervolgens op Invoegen.
Een andere manier om een kruissymbool in Word in te voegen is het gebruik van het tekenkaartgereedschap. Klik hiervoor op de knop Start en zoek vervolgens naar Character Map. In het venster Tekenkaart selecteert u het symbool dat u wilt invoegen en klikt u vervolgens op de knop Kopiëren. Plak het symbool ten slotte in uw Word-document.
U kunt ook een kruissymbool invoegen door de Alt-code te gebruiken. Houd daarvoor de Alt-toets ingedrukt en typ de code voor het symbool dat u wilt invoegen. Voor een kruis is de code 0134.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Trouwens, hoe maak je een keuzelijst in word?

Klik in het document op de plaats waar u het besturingselement wilt toevoegen. Selecteer op het tabblad Ontwikkelaars onder Formulierbesturingselementende optie Tekstvak, Selectievakjeof Keuzelijst met invoervak. Dienovereenkomstig, hoe maak ik een hokje in word? Stap 2: De selectievakjes en tekst invoegen

Klik op het tabblad Symbolen. Klik in het vak Lettertype op een Symbol-lettertype dat op uw computer is geïnstalleerd, zoals Wingdings. Klik op Sluiten. Klik op de volgende cel waar u een vakje wilt invoegen en druk op CTRL+Y om nog een vakje toe te voegen.

Welke formule gebruiken in Excel?

U kunt een eenvoudige formule maken om waarden op uw werkblad op te tellen, af te trekken, te vermenigvuldigen of te delen. Eenvoudige formules beginnen altijd met een gelijkteken (=), gevolgd door constanten (getalwaarden) en rekenoperatoren, zoals plus (+), min (–), een asterisk (*) of een deelteken (/). Hoeveel voorwaarden kun je toevoegen in een als voorwaarden functie? In een if-conditie kan je onbeperkt veel subcondities toevoegen. Er zijn echter wel bepaalde syntax-regels waar je je aan moet houden. Zo moeten alle subcondities tussen haakjes staan en moeten ze worden gescheiden door een logische operator (&& of ||).

Wat kun je doen met Excel?

Excel is een spreadsheetprogramma waarmee je cijfers en tekst kunt invoeren, bewerken, opslaan en opmaken. Het programma bevat ook een aantal handige functies zoals een sorteer- en filteroptie, een optellen- en tellenfunctie en een gemiddelde- en sommatiefunctie.

Door Seltzer

Vergelijkbare artikelen

Wat is ActiveX Com? :: Wat is een vervolgkeuzelijst?
Handige links