Huis > K > Kun Je Op Instagram Zien Waar Je Op Gereageerd Hebt?

Kun je op Instagram zien waar je op gereageerd hebt?

Open de Instagram-app op je smartphone of tablet en ga naar het tabblad Profiel rechtsonderaan je scherm. Tik op de knop Instellingen die rechtsbovenaan je scherm wordt weergegeven en scrol naar het kopje Recente Activiteit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Daarvan, hoe likes verbergen?

Instagram-likes verbergen op je eigen account

  1. Ga naar je profiel en tik op de drie streepjes (rechtsboven).
  2. Ga naar Instellingen > Privacy.
  3. Tik op Berichten. Zie je deze optie niet? Dan is de functie voor jou nog niet uitgerold.
  4. Zet de schakelaar uit bij Vind-ik-leuks en weergaven.
Kan iemand zien dat je zijn verhaal bekijkt? Toch weten of onbekende mensen je Story checken? Scrol dan eens door de lijst met kijkers. Je vindt hier alle mensen die naar je Verhaal kijken, inclusief die je niet volgen. Instagram geeft je tot 48 uur om te zien wie je Story checkt.

Hoe weet je of iemand je vriendschapsverzoek heeft geweigerd Instagram?

Als iemand uw vriendschapsverzoek heeft afgewezen, kunt u hun profiel niet zien en hen geen berichten sturen. Men kan zich ook afvragen: wat betekent verzoek ingediend instagram? Het bericht "verzoek ingediend" op Instagram betekent meestal dat het account dat je probeert te volgen door de gebruiker is ingesteld op privé. Wanneer een account privé is, kunnen alleen goedgekeurde volgers de berichten van de gebruiker zien.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dus, hoe lang volg je iemand op instagram?

Wanneer we de accounts zien die een andere persoon volgt op het sociale netwerk, Instagram toont ze direct in chronologische volgorde, met de meest recente accounts eerst. Dat wil zeggen, de accounts die als eerste op het scherm verschijnen, zijn precies die accounts die deze persoon recentelijk is gaan volgen. Hoe kan ik mijn berichten verwijderen? Open een chatgesprek. Houd het bericht dat je wilt verwijderen ingedrukt tot je een menu ziet. Tik op 'Verwijder'. Tik op het prullenbakje.

Hoe like je een bericht op Instagram chat?

How to like messages on Instagram

  1. Open your Instagram app.
  2. Tap on the conversation you want to view.
  3. To like one of the messages this person has sent you, simply double-tap on the message you wish to "like." Once you've liked a message, you can double-tap it again to undo the "like."
Waarom likes uitzetten Instagram? Waarom zou je de likes uitzetten op Instagram?
Er zijn verschillende redenen waarom mensen de likes uitzetten op Instagram. Sommigen vinden het fijn om zichzelf niet te vergelijken met anderen, omdat likes een manier zijn om te meten hoe populair je bent. Anderen willen gewoon niet dat anderen weten hoeveel likes ze krijgen, omdat ze vinden dat het een persoonlijke aangelegenheid is. Hoe dan ook, het uitzetten van de likes is een eenvoudige manier om meer controle te krijgen over je Instagram-account.

Kun je vind ik leuk verwijderen?

Ja, je kunt like verwijderen. Ga naar het tabblad "Meer" en selecteer "Instellingen". Vervolgens selecteert u "Algemeen" en "Like verwijderen".

Door Paulo Mangicavallo

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien wat anderen liken op Instagram? :: Waar vind je Vind ik leuk op Instagram?
Handige links