Huis > W > Waar Vind Ik Geschiedenis Google?

Waar vind ik geschiedenis Google?

Je geschiedenis bekijken

  1. Tik rechtsboven op Meer. Geschiedenis. Als de adresbalk onderaan staat, veeg je omhoog op de adresbalk. Tik op Geschiedenis .
  2. Als je een site wilt bezoeken, tik je op het item. Als je de site op een nieuw tabblad wilt openen, tik je op het item en houd je dit vast. Tik rechtsboven op Meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Basis. Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina 'Geschiedenis'. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'. Dit in overweging nemend, hoe geschiedenis automatisch wissen? Je activiteit automatisch verwijderen

  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google.
  2. Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie.
  3. Tik onder Activiteitsopties op Je activiteitsopties beheren.
  4. Tik onder Web- en app-activiteit, YouTube-geschiedenis of Locatiegeschiedenis op Automatisch verwijderen.

Dit in overweging nemend, hoe verwijder je google geschiedenis op iphone?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van welke versie van het iPhone-besturingssysteem u gebruikt. Op iOS 7 en eerder is uw Google-zoekgeschiedenis bijvoorbeeld gekoppeld aan de Safari-browser en kan deze worden gewist in de Safari-instellingen. Op iOS 8 en later is uw Google-zoekgeschiedenis gekoppeld aan uw Google-account en kan deze worden gewist door naar de pagina Mijn activiteiten op de Google-website te gaan. Hoe krijg je iets van Google af? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om iets uit Google te verwijderen afhankelijk is van de situatie. Enkele algemene tips voor het verwijderen van inhoud uit Google zijn echter:
- Gebruik de Google URL-verwijderingstool: Met deze tool kunt u de verwijdering van specifieke URL's uit de zoekresultaten van Google aanvragen.
- Blokkeer de toegang tot de inhoud: Als u controle hebt over de website waar de inhoud wordt gehost, kunt u de bots van Google de toegang tot de inhoud blokkeren.
- Dien een DMCA-klacht in: Als de inhoud in kwestie auteursrechtelijk beschermd is, kunt u een DMCA-klacht indienen bij Google.
- Contact opnemen met de site-eigenaar: Als u geen controle hebt over de website waar de inhoud wordt gehost, kunt u proberen contact op te nemen met de site-eigenaar en hem vragen de inhoud te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, waar zit mijn geschiedenis?

Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht. Wat heb ik voor het laatst opgezocht? Ga naar www.google.nl/history. Log in met uw Google-account als u nog niet ingelogd bent. Een overzicht van uw zoek- en surfgeschiedenis verschijnt. Hier staat op welke woorden u bij Google zocht en welke websites u bekeek terwijl u bij Google was ingelogd.

Waar blijft verwijderde geschiedenis?

Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd. Hoe lang blijft geschiedenis bewaard? De geschiedenis duurt zo lang als er mensen zijn die zich ervan herinneren.

Waarom geschiedenis wissen?

Als je je geschiedenis wist, kun je ervoor zorgen dat je geen ongewenste aandacht krijgt van bijvoorbeeld adverteerders of aanbevelingen op sociale media. Ook kun je ervoor zorgen dat er geen ongewenste cookies op je computer terechtkomen. Bovendien kan het wissen van je geschiedenis ervoor zorgen dat je computer sneller werkt.

Door Garth

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je internet geschiedenis bekijken? :: Hoe geschiedenis uitzetten?
Handige links