Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Geschiedenis Niet Verwijderen?

Waarom kan ik mijn geschiedenis niet verwijderen?

Browsegeschiedenis wissen (app Internet)

Tik op Instellingen > Persoonlijke gegevens. Tik op Zoekgegevens verwijderen. Zet een vinkje voor of achter Bladergeschiedenis als dit vinkje er nog niet staat. Tik op Gegevens wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Vervolgens, wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Basis. Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina 'Geschiedenis'. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'. Dit in overweging nemend, hoe geschiedenis automatisch wissen? Google zoekgeschiedenis automatisch wissen

  1. Ga naar myaccount.google.com.
  2. Klik op de optie 'gegevens en personalisatie' in de navigatiekolom.
  3. Scrol naar 'Activiteitsopties'
  4. Klik op 'Web- en app-activiteit'
  5. Kies voor 'Activiteit beheren'
  6. Klik op 'Kiezen hoelang je je activiteit wilt bewaren'

Hoe kan ik recente zoekacties verwijderen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het besturingssysteem en de webbrowser die u gebruikt. In het algemeen kunt u echter uw recente zoekgeschiedenis wissen door naar de instellingen of het voorkeurenmenu van uw browser te gaan en de optie te vinden om uw geschiedenis te wissen. In sommige gevallen moet u specifiek de optie selecteren om uw zoekgeschiedenis te wissen. Hoe verwijder je zoekwoorden? Er zijn een paar manieren om trefwoorden te verwijderen:
1. U kunt ze een voor een verwijderen door op het trefwoord te klikken en dan op de knop "verwijderen".
2. U kunt ze in bulk verwijderen door de trefwoorden die u wilt verwijderen te selecteren en dan op de "delete" knop te klikken.
3. U kunt ook trefwoorden verwijderen door de "Verwijder Trefwoorden" tool te gebruiken. Om deze tool te gebruiken selecteert u de trefwoorden die u wilt verwijderen en klikt u vervolgens op de "Verwijder Trefwoorden" knop.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom geschiedenis wissen?

In elke browser kun je de lijst met bezochte websites wissen om je privacy te beschermen of om ruimte op je apparaat vrij te maken. Je kunt ervoor kiezen je browsegeschiedenis automatisch te laten wissen zodra je een browser afsluit. Wat is een materiaal blokkering? – Bepaalde functies binnen een webbrowser kunnen door een materiaalblokkering worden geweigerd. Denk hierbij aan knoppen of andere opties waarop wel geklikt kan worden maar verder niets doen. Bovenstaande functies zijn dus erg bepalend voor de functionaliteit van een webbrowser.

Dienovereenkomstig, kan iemand mijn geschiedenis zien?

Als je ingelogd bent op Google en/of de Chrome browser gebruikt en/of Google Android gebruikt kan Google gemakkelijk volgen welke websites je bezoekt. En wanneer je bij Facebook ingelogd bent en op hetzelfde apparaat websites bezoekt kan Facebook van een groot aantal websites zien dat je ze bezocht hebt. Dienovereenkomstig, waar blijft verwijderde geschiedenis? De verwijderde geschiedenis is opgeslagen in een tijdelijke map op uw computer. De map wordt automatisch opgeschoond wanneer u Chrome sluit.

Waar vind ik geschiedenis?

De geschiedenis van een computerprogramma of bestand kan worden gevonden in de code, de documentatie of de changelog. De code geeft de actuele versie van het programma of bestand weer. Dit kan een link zijn naar een externe website of een bestand op de computer. De documentatie bevat alle informatie over het programma of bestand, inclusief de geschiedenis. De changelog bevat een lijst van alle wijzigingen die zijn aangebracht in het programma of bestand.

Door Dehlia

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert? :: Hoe wis ik mijn geschiedenis op iPhone?
Handige links