Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Iphone 11 En 12?

Wat is het verschil tussen iPhone 11 en 12?

De iPhone 12 is zonder enige twijfel een beter toestel dan de iPhone 11. Het heeft in vergelijking tot de iPhone 11 een veel beter scherm en is sneller door zijn vernieuwde A14 Bionic chip. Ook heeft de iPhone 12 betere software om nog mooiere foto's te maken, vooral in het donker.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Wat is de lichtste iPhone?

De iPhone 5s – De lichtste iPhone ooit gemaakt

Met de moderne iPhones van Apple – dus iPhones die tussen 2019 en 2021 zijn uitgebracht – is het lichtste huidige iPhone-model de iPhone 12 mini; het weegt 135 gram.
Is de iPhone 11 Pro max groter dan de iPhone 11? Dan wordt het de 6,5-inch iPhone 11 Pro Max. Juist een kleiner toestel? Dan kom je bij de 5,8-inch iPhone 11 Pro uit. De 6,1-inch iPhone 11 zit daar ongeveer tussenin (maar is nog steeds behoorlijk groot).

Waarom zou ik een iPhone 11 kopen?

Er zijn veel redenen om een iPhone 11 te kopen. Enkele redenen zijn de volgende:
1. Het ontwerp is vernieuwd en strak.
2. De camera is verbeterd met een bredere hoeklens en nachtmodus.
3. De A13 Bionic chip is de snelste chip ooit in een smartphone.
4. De batterijduur is langer dan vorige iPhone-modellen.
5. iOS 13 is een nieuw en verbeterd mobiel besturingssysteem.
6. Er zijn nieuwe kleuropties om uit te kiezen.
7. De prijs is betaalbaarder dan vorige iPhone modellen. Wat kun je allemaal met de iPhone 11 Pro? De iPhone 11 Pro is een high-end smartphone die in september 2019 is uitgebracht. Het heeft een 5,8-inch OLED-display, een drievoudig camerasysteem en Apple's A13 Bionic-processor. Hij is verkrijgbaar in 64, 256 en 512 GB opslagruimte.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, hoe lang gaat de iphone 11 nog mee?

Met een iPhone profiteer je tot 6 jaar na de release van het toestel van de nieuwste software updates. Dat maakt iPhone duurzaam en zorgt ervoor dat je ook met een wat ouder toestel lang uit de voeten kunt. Wat is de slechtste iPhone? Helaas is de Apple iPhone SE de slechtste iPhone die verkrijgbaar is. Kijk maar eens naar de specificaties van de verschillende modellen. Het probleem met de iPhone SE uit 2022 is dat hij niet zoveel verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger. Alleen de processor is nieuwer en het werkgeheugen wat groter.

Welk merk telefoon gaat het langst mee?

Welke telefoon gaat het langst mee? Het is bekend dat iPhones en Samsung S-modellen het langst meegaan. Samsung toestellen uit de A-serie (of een andere serie) hebben een kortere levensduur, ongeveer 3-4 jaar. Ditzelfde geldt voor smartphones van Huawei, Oppo, Vivo, Xiaomi, Motorola, Nokia en andere merken. Wat zijn de maten van een iPhone 11? De iPhone 11 is 140 mm lang, 75,7 mm breed en 8,3 mm dik. Het scherm is 6,1 inch groot.

Vervolgens, hoe oud is de iphone 12?

De iPhone 12 is uitgekomen op 13 oktober 2020, dus de telefoon is ongeveer 3 maanden oud.

Door Karee Cheanfant

Vergelijkbare artikelen

Hoe zwaar is een iPhone? :: Hoe zwaar is iPhone 11?
Handige links