Huis > W > Waar Vind Ik Stappenteller Op Samsung?

Waar vind ik stappenteller op Samsung?

Op het startscherm van S Health zie je onderin een aantal functies (zie afbeelding). Als je wilt dat je toestel dagelijks het aantal stappen dat je zet telt, tik dan op 'stappenteller' links onderin.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat kun je doen met Samsung Health?

Vrijwel alle populaire smartphones van Samsung hebben de Samsung Health-app, zoals de Galaxy S9 en Galaxy A8. Met deze app allerlei zaken gerelateerd aan je gezondheid meten en bijhouden. De app toont niet alleen een stappenteller, maar biedt ook inzicht in je slaapritme, je hartslag en andere fitnessactiviteiten. Wat is de beste Health app? health appswatbeste

Dit zijn de 5 beste health apps van 2021

  • 1 MyFitnessPal.
  • 2 Fitplan.
  • 3 SleepCycle.
  • 4 Headspace.
  • 5 Happify.

Dienovereenkomstig, wat betekent slaapscore samsung?

Slaapscore samsung betekent dat de telefoon een ingebouwde functie heeft die je slaap bijhoudt en scoort. Mensen vragen ook: waar kan ik mijn stappenteller vinden? Het antwoord op deze vraag hangt af van het type stappenteller dat u hebt. Als u een standalone stappenteller hebt, zal deze waarschijnlijk in uw zak zitten of aan uw broeksband worden geklemd. Hebt u een fitnesstracker of smartwatch met ingebouwde stappentellerfunctie, dan zit het apparaat om uw pols. Er zijn ook veel telefoonapps die uw stappen bijhouden, dus de stappenteller kan op uw mobiele apparaat staan.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe krijg ik een stappenteller op mijn telefoon?

De populairste is Google Fit. Deze registreert niet alleen hoeveel stappen je zet, maar ook hoe intensief het was. De app houdt daarom ook je hardloop- en fietssessies bij. Je kunt Google Fit bovendien koppelen met andere apps om zo een totaaloverzicht van je gezondheid te krijgen. Welke apps werken samen met Samsung Health? S Health was tot dusver alleen maar compatibel met een beperkt aantal andere fitness-apps. Voorbeelden daarvan zijn Nike+ Running en Quardio. Nu voegt Samsung een groot aantal andere diensten toe aan de lijst, namelijk: Fitbit, Jawbone, Microsoft Health, Misfit, Runkeeper, en Strava. Dat kwam Android Police te weten.

Hoe betrouwbaar is Samsung Health?

Ze vergeleken hierbij de metingen van de Samsung Health Application (Galaxy S8) met arteriële bloedgaswaarden. Hun onderzoek toonde bij saturaties hoger dan 93% een goede correlatie aan tussen een saturatiemeting met de smartphone en arteriële bloedgaswaarden. Welke apps synchroniseren met Samsung Health? Er zijn verschillende apps die synchroniseren met Samsung Health. Sommige hiervan zijn: Samsung Gear S2 / S3 / S4 / S5, Samsung Gear Fit2 / Fit2 Pro, Samsung Galaxy Watch Active / Active2, Samsung Galaxy Watch, Samsung Health Monitor, Samsung Health for Galaxy S5 / S6 / S7 / S8 / S9 / Note8 / Note9 / Note10 / Note10+, Galaxy Fit / Fit℠ e, Galaxy Watch Active2 4G / LTE, Galaxy Watch3, TicExercise, TicHealth, TicPulse, TicTracker.

Wat is de beste gratis stappenteller app?

De beste gratis pedometer app is Step Counter - Pedometer Free & Calorie Counter. De app is eenvoudig te gebruiken en geeft je real-time inzicht in je stappen, calorieverbruik en afstand. Daarnaast biedt de app een aantal handige extra's, zoals een stapherinnering, een geluidsignaal bij het bereiken van een doel en een statistiekenpagina.

Door Ledah

Vergelijkbare artikelen

Wat is de makkelijkste stappenteller? :: Hoeveel stappen per dag voor een vrouw?
Handige links