Huis > H > Hoe Maak Je Een Gif Van Een Filmpje Iphone?

Hoe maak je een gif van een filmpje iPhone?

Kies Foto- en videobibliotheek; Kies een video uit die je in een gif wil veranderen; Maak de video nu kort genoeg (onder de 7 seconden) tot er een gif-knopje in de bovenhoek van het scherm verschijnt; Tik op 'gif' om een gif te maken die je meteen kunt versturen in WhatsApp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een gifje op pc?

Grappen uithalen

  1. Ga naar www.giphy.com.
  2. Klik rechtsboven op Create.
  3. Kies Choose Photo or GIF.
  4. Kies vanuit je computer de bestanden die je wil gebruiken.
  5. Nadat deze zijn geüpload, zal je zien dat Giphy er zelf al een slideshow van heeft gemaakt.
  6. Je kunt dan zelf kiezen hoelang je gifje moet duren.
Bovendien, hoe maak je je eigen gif op whatsapp? Gif maken van bestaande video

Tik op het tabblad Chats. Tik op de chat met de persoon die u wilt verblijden met een zelfgemaakte gif. Tik op het pictogram van een paperclip > Galerij (Android) of het plusteken > Foto- en videobibliotheek (iOS). Open de juiste map en selecteer de video waarvan u een gif wilt maken.

Hoe maak je een gif bestand van mijn Foto's?

Er zijn een paar manieren om een GIF-bestand te maken van foto's. Eén manier is om een online GIF-maker zoals Giphy.com te gebruiken. Een andere manier is om Photoshop te gebruiken. Je kunt ook andere software gebruiken zoals GIMP of online tools zoals Picasion. Dienovereenkomstig, hoe kan je gifs sturen met iphone? Er zijn een paar verschillende manieren om GIF's te versturen met een iPhone. Eén manier is om de Berichten-app te gebruiken. Open hiervoor de app en start een nieuw gesprek. Tik vervolgens op het pictogram Camera om je foto's te openen. Vanaf hier kun je een GIF kiezen uit je camerarol of er online een zoeken. Een andere manier om een GIF te versturen is door de Facebook Messenger-app te gebruiken. Open hiervoor een gesprek en tik op het Plus-pictogram. Tik vervolgens op het GIF-pictogram en zoek naar een GIF. Je kunt ook de Giphy-app gebruiken om GIF's te zoeken en te versturen.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe maak je een animated gif in Photoshop?

Aan de slag!

  1. Maak een nieuw bestand map.
  2. Open je bestanden in Photoshop.
  3. Sorteer de laag-bestanden in Photoshop.
  4. Frames in het animatie-palet maken.
  5. Verander de duur van elk frame.
  6. Stel het aantal keren in dat de GIF zal spelen.
  7. Sla het GIF-bestand op.
  8. Test het GIF-bestand.
Bovendien, hoe maak je zelf een gif? Als je Google Foto's op Android gebruikt, kun je een geanimeerde gif maken met behulp van je eigen foto's. Ga via Utilities naar Create New en vervolgens klik je op Animation. Kies een foto uit en druk op Create.

Daarvan, hoe maak ik een bewegende gif?

Geanimeerd gif-bestand met de gif-generator van Giphy

Hier kunt u kiezen uit de GIF Creator en de GIF Maker. Met de GIF Creator kunt u willekeurige videosequenties omzetten naar een geanimeerde gif-bestand. Met de GIF Maker kan een verzamelde gif-collectie worden gemaakt.
Dienovereenkomstig, welke app voor gif? Als je een gif wilt maken, is er geen specifieke app die je hiervoor nodig hebt. Je kunt een gif maken met een foto- of videobewerkingsapp, door een foto of video in kleine stukjes te knippen en deze vervolgens naast elkaar te plakken. Op deze manier kun je een bewegend plaatje maken datje kunt delen met anderen.

Mensen vragen ook: waarom kan ik geen gif sturen via whatsapp?

De meeste gebruikers kunnen geen GIF's verzenden via WhatsApp omdat de app geen ondersteuning biedt voor deze bestandsformaten. Dit betekent dat de meeste gif-bestanden niet kunnen worden geopend of afgespeeld in WhatsApp. Sommige gebruikers hebben echter geluk en kunnen wel GIF's verzenden via WhatsApp door ze te converteren naar een ander bestandsformaat, zoals JPEG of PNG.

Door Edlin

Vergelijkbare artikelen

Hoe sla je een GIF op in WhatsApp? :: Wat is gif op iPhone?
Handige links