Huis > H > Hoe Maak Ik Een Gifje Van Een Video Iphone?

Hoe maak ik een Gifje van een video iPhone?

Kies Foto- en videobibliotheek; Kies een video uit die je in een gif wil veranderen; Maak de video nu kort genoeg (onder de 7 seconden) tot er een gif-knopje in de bovenhoek van het scherm verschijnt; Tik op 'gif' om een gif te maken die je meteen kunt versturen in WhatsApp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een animated gif?

Volg de onderstaande stappen om een gifje op de pc te maken met Google Foto's.

  1. Ga naar photos.google.com en log in met uw Google-account als dat nodig is.
  2. Klik in het menu op Tools.
  3. Klik onder 'Nieuwe maken' op Animatie.
  4. Klik op de foto's die u wilt gebruiken.
  5. Klik rechtsboven op Maken.
  6. De animatie wordt gemaakt.
Dienovereenkomstig, hoe krijg je een gif op whatsapp? Gif versturen op je Android telefoon
  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op de chat met de persoon die je een GIF wil sturen.
  3. Tik op de emoji naast het tekstvak.
  4. Tik onderin op GIF.
  5. Zoek naar een GIF met een zoekwoord in de zoekbalk.
  6. Klik op een GIF om hem te bekijken.
  7. Tevreden? Verzenden maar!

Hoe maak je een gif op iPhone?

Er zijn een paar manieren om GIF's te maken op je iPhone. Eén manier is om de ingebouwde camera-app te gebruiken. Open hiervoor de camera-app en schakel naar de videomodus. Neem een korte video op, tik vervolgens op de deelknop en selecteer "Opslaan als GIF."
Een andere manier om GIF's te maken is door de Live Photo-functie in de camera-app te gebruiken. Maak hiervoor een Live Foto met de camera-app, tik vervolgens op de deelknop en selecteer "Animate."
Je kunt ook de app GIPHY CAM van derden gebruiken om GIFs te maken. Met deze app kun je video's opnemen of bestaande foto's gebruiken om GIF's te maken. Dienovereenkomstig, waar kan ik gif vinden op iphone? De beste plek om GIF's te vinden op je iPhone is de ingebouwde Berichten-app. Als je een GIF met iemand wilt delen, hoef je alleen maar op de GIF-knop in de app te tikken en de GIF te kiezen die je wilt delen. De app stuurt de GIF automatisch naar de persoon met wie je aan het chatten bent.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe kan ik gif bestand versturen?

Gifje sturen (Android)

Tik op de chat met de persoon die u wilt verblijden met een gif. Tik naast het tekstvak op de emoji. Tik onderin op GIF. Het overzicht van gifjes opent.
Dienovereenkomstig, hoe maak je een gif android? Tik op het pictogram van een paperclip > Galerij (Android) of het plusteken > Foto- en videobibliotheek (iOS). Open de juiste map en selecteer de video waarvan u een gif wilt maken. Tik op de grote afspeelknop in het midden om de video te bekijken. Gifjes zijn altijd kort en mogen daarom maximaal zes seconden duren.

Dit in overweging nemend, hoe maak je een giphy?

Grappen uithalen

  1. Ga naar www.giphy.com.
  2. Klik rechtsboven op Create.
  3. Kies Choose Photo or GIF.
  4. Kies vanuit je computer de bestanden die je wil gebruiken.
  5. Nadat deze zijn geüpload, zal je zien dat Giphy er zelf al een slideshow van heeft gemaakt.
  6. Je kunt dan zelf kiezen hoelang je gifje moet duren.
Wat dit betreft, hoe maak je een gif van een logo? Om een gif van een logo te maken, heb je een aantal verschillende opties. Je kan het logo met een fotobewerkingsprogramma zoals Photoshop of GIMP in een animatie zetten, of je kan een online tool gebruiken die gifs maakt van bestaande afbeeldingen.
Een van de eenvoudigste manieren om een gif van een logo te maken is door een online tool te gebruiken. Er zijn verschillende tools die je kunt gebruiken, maar een van de meest populaire is ezgif.com.
Om een gif te maken met ezgif.com, ga je naar de website en selecteer je het bestand met het logo dat je wilt gebruiken. Vervolgens kun je de verschillende opties instellen, zoals de framerate, de looping en de kwaliteit. Als je klaar bent, klik je op 'Create GIF' en dan wordt het logo omgezet in een gif-bestand.

Daarvan, waarom kan ik geen gif sturen via whatsapp?

Gif's zijn niet mogelijk te versturen via WhatsApp omdat de app geen ondersteuning heeft voor deze bestandstypen. Dit komt omdat gif's een aantal verschillende beeldformaten gebruiken die niet compatibel zijn met WhatsApp.

Door Ignaz Messer

Vergelijkbare artikelen

Hoe sla je een GIF bestand op? :: Hoe maak je een GIF van een logo?
Handige links