Huis > W > Waar Vind Ik Gifs?

Waar vind ik gifs?

Download de gratis app: Giphy Cam (Android en iPhone). Giphy is 's werelds grootste en bekendste database met gifjes. Het bedrijf heeft een app ontwikkeld waarmee je zelf gifjes kunt maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe maak je zelf een GIF?

Als je Google Foto's op Android gebruikt, kun je een geanimeerde gif maken met behulp van je eigen foto's. Ga via Utilities naar Create New en vervolgens klik je op Animation. Kies een foto uit en druk op Create. Mensen vragen ook: hoe sla je een gif op iphone? Een GIF bewaren

  1. Open Berichten.
  2. Open het bericht met de eerder verzonden GIF die u wilt bewaren.
  3. Houd uw vinger op de GIF en tik vervolgens op 'Bewaar'. Als u een iPhone 6s of nieuwer hebt, kunt u 3D Touch gebruiken om een GIF te bewaren. Druk hard op de GIF, veeg omhoog en tik op 'Bewaar'.

Men kan zich ook afvragen: hoe werkt een gif-bestand?

Een gif-bestand is een digitaal beeldbestandsformaat dat gebruik maakt van een compressie-algoritme om de bestandsgrootte te verminderen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Het formaat werd ontwikkeld door CompuServe in 1987 en is sindsdien overgenomen door vele andere webplatforms. Gif-bestanden worden meestal gebruikt voor afbeeldingen met een beperkt aantal kleuren, zoals afbeeldingen of logo's, maar kunnen ook worden gebruikt voor korte animaties. Hoe GIF afspelen? Er zijn een paar verschillende manieren om een GIF-bestand af te spelen. Eén manier is om het GIF-bestand te openen in een afbeeldingsviewer zoals Microsoft Paint of Adobe Photoshop. Zodra het GIF-bestand geopend is, kunt u de animatie afspelen door te klikken op de knop "Afspelen" in de werkbalk.
Een andere manier om een GIF-bestand af te spelen is om het GIF-bestand op uw computer op te slaan en vervolgens te openen in een webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox. Zodra het GIF-bestand geopend is in de webbrowser, kunt u de animatie afspelen door te klikken op de knop "Afspelen" in de werkbalk.
Tot slot kunt u een GIF-bestand ook afspelen met een online GIF-speler zoals Gfycat of Imgur. Om een online GIF-speler te gebruiken, gaat u gewoon naar de website en uploadt u het GIF-bestand dat u wilt afspelen. Zodra het GIF-bestand is geüpload, kunt u de animatie afspelen door op de knop "Afspelen" te klikken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Bovendien, hoe zoek je een gifje op whatsapp?

Tik naast het tekstvak op de emoji. Tik onderin op GIF. Het overzicht van gifjes opent. Tik op het pictogram van een vergrootglas om er een te zoeken. Waarom kan ik geen GIF sturen via WhatsApp? Ga hiervoor naar een gesprek in WhatsApp en tik op de plus-knop naast het tekstveld. Kies voor de optie 'Foto/video bibliotheek' en tik onderaan op het vergrootglas met daarnaast 'GIF'. Vervolgens kun je zoeken naar een bewegend plaatje en deze meteen versturen.

Hoe zet je een GIF op Facebook?

Op je Facebook pagina kun je in jouw statusupdate de url plakken van je gif-bestand. Dus niet klikken op Foto/Video uploaden maar alleen de url in bericht plakken. Hierna zie je waarschijnlijk een lege preview van je gif te zien. Dit heeft de simpele reden dat Facebook even nodig heeft om je gif in te laden. Hoe maak je een gif bestand van mijn foto's? Om een gif-bestand te maken van je foto's, heb je een aantal verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld een gratis online tool gebruiken, zoals MakeaGif.com of Gifmaker.me. Je kunt ook een betaalde applicatie gebruiken, zoals Adobe Photoshop of GIMP.

Dus, hoe maak je je eigen gif op instagram?

Om je eigen gif te maken op Instagram, ga je naar de Stories-sectie en tik je op het kamericoontje om een foto of video te maken. Vervolgens tik je op het plusteken om deze te openen in de Gif-maker. Tik vervolgens op 'Mijn eigen Gif maken' en selecteer een foto of video van je galerij. Je kunt vervolgens een deel van de foto of video selecteren en deze opslaan als een gif.

Door Filip

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een Gifje Apple? :: Wat is een GIF filmpje?
Handige links