Huis > W > Wat Is Een Automatisch Antwoord?

Wat is een automatisch antwoord?

Een 'Automatisch antwoord' (ook wel 'Autoresponder' of 'Auto-reply' genoemd) is een e-mailbericht dat automatisch verstuurd wordt naar degene die de e-mail verstuurd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe automatisch handtekening in Outlook?

U kunt een handtekening invoegen in een nieuw bericht. Klik op Handtekening en vervolgens op Handtekeningen in de groep Toevoegen. Klik op een e-mailaccount om er de standaardhandtekening aan te koppelen.

Wat dit betreft, hoe auto reply email?

Wijzig in het tabblad Auto-Reply de status naar On. Schrijf je antwoordtekst bij Auto-Reply Message en let daarbij op dat de gebruikte tekst geen umlaut of speciale tekens mag bevatten. Wanneer je de autoreply slechts in een bepaalde periode wilt versturen, stel je een start- en einddatum in. Klik op Save. Bovendien, hoe zet ik out of office aan op iphone? Index: Out of office instellen voor:

  1. Ga naar iCloud.com en log in met je Apple ID;
  2. Tik op 'Mail' en vervolgens tandwielicoon linksonder;
  3. Kies 'Voorkeuren' en ga naar het 'Vakantie'-tabblad;
  4. Vul de begin- en einddatum van je afwezigheid in, en typ de tekst die mensen te zien krijgen als ze jou mailen;

Bovendien, wat zet je in een out of office?

Het doel van een bericht buiten kantoor is om mensen die u proberen te contacteren te informeren dat u niet beschikbaar bent en hun vragen niet kunt beantwoorden. Het is belangrijk om duidelijk en beknopt te zijn in uw afwezigheidsbericht, en om alle relevante informatie op te nemen die mensen moeten weten, zoals hoe lang u afwezig zult zijn en met wie ze contact kunnen opnemen tijdens uw afwezigheid. Dus, hoe mail automatisch doorsturen outlook? Om e-mail automatisch door te sturen in Outlook, gaat u naar het tabblad Bestand en selecteert u Accountinstellingen. Selecteer de account waarvan u e-mail wilt doorsturen en klik op Wijzigen. Schakel onder Microsoft Exchange-server het selectievakje voor Doorsturen inschakelen in. Voer in het tekstvak Doorsturen naar het e-mailadres in waarnaar u de e-mail wilt doorsturen en klik op Opslaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je automatisch een inhoudsopgave in Word?

De plaats waar je de inhoudsopgave wilt plaatsen is wat je nodig hebt om de inhoudsopgave te maken. Dit is meestal aan het begin van een document.

Kan geen automatisch antwoord in Outlook?

Automatisch beantwoorden (niet op kantoor) instellen

Selecteer Bestand > Automatische antwoorden. Opmerking: Als u de knop Automatische antwoorden niet ziet, volgt u de stappen om regels te gebruiken om een afwezigheidsbericht te verzenden. Selecteer Automatische antwoorden verzenden.
Dienovereenkomstig, waar vind ik out of office in outlook? Klik de file-tab open, klik dan op "info" in het menu. Klik op "Automatic Replies (Out of Office)". Vink de optie "Send automatic replies" aan. Ook in deze versie van Outlook kan kan je aanduiden van wanneer tot wanneer deze berichten moeten gestuurd worden.

Hoe Out of Office instellen outlook app?

Code54

  1. Open de Microsoft Outlook app op je telefoon of tablet.
  2. Druk op het icoontje langs Postvak IN.
  3. Druk op het tandwiel voor de instellingen.
  4. Druk op het Office 365 account waarvoor je de functie Automatisch antwoorden wilt activeren.
  5. Druk op Automatisch antwoorden en activeer deze functie door het schuifje te verzetten.
Hoe Out of Office instellen Mac? De meeste e-mailprogramma's, inclusief Apple Mail, hebben de optie om een automatische antwoordbericht in te stellen wanneer u afwezig bent. Dit is ideaal als u een vakantie of ziekte heeft of gewoon een paar dagen niet kunt checken. Hieronder staan de instructies voor het configureren van een automatisch antwoordbericht in Apple Mail.
1. Open Apple Mail en selecteer het menu 'Mail' in de menubalk bovenaan het scherm.
2. Selecteer 'Voorkeuren' in het menu en klik vervolgens op het tabblad 'Afwezigheid'.
3. Zet het selectievakje 'Automatisch antwoord inschakelen' aan.
4. Stel het tijdsinterval in waarvoor het antwoordbericht moet worden verzonden.
5. Voer de tekst in voor het automatische antwoordbericht.
6. Klik op 'OK' om de wijzigingen op te slaan.

Wat zet je in je out of office als je ziek bent?

Als je ziek bent, zet je in je out of office dat je niet beschikbaar bent voor mail of telefoon en dat er iemand anders voor je zal inpringen.

Door Uzzi

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een ontvangen mail doorsturen? :: Hoe kan ik een contact verwijderen?
Handige links