Huis > H > Hoe Sla Je Een Antwoord Op In Je Grafische Rekenmachine?

Hoe sla je een antwoord op in je grafische rekenmachine?

Re: Hoe dingen opslaan in grafische rekenmachine? ga naar menu E : PRGM -> dan F3 (new) -> naam invoeren -> EXE -> daar intikken wat je wilt opslaan -> exit. Om het weer te 'openen' op exe (F1) of edit(F2) drukken!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang gaat een grafische kaart mee?

Een gloednieuwe grafische kaart gaat gemiddeld 5 jaar mee als u hem goed onderhoudt. Als u games gaat spelen die meer geavanceerde graphics vereisen, hoeft u de kaart misschien niet te vervangen. Controleer de specificaties voordat u een grafische kaart gebruikt voor een nieuw spel.

Wat dit betreft, hoe zet je een grafische rekenmachine aan?

De grafische rekenmachine aanzetten

Druk op Й. Er verschijnt een informatiescherm: Druk op А om door te gaan naar het hoofdscherm en dit informatiescherm niet meer te zien, de volgende keer dat u op Й drukt. -of- • Druk op Б om door te gaan naar het hoofdscherm.
Hoe werkt een grafische rekenmachine TI-84 Plus? TI84 Plus werkt

Met CALC gaat dat zo:

  • Kies in het CALC-menu 5: intersect [ENTER].
  • Je moet nu in de buurt van het gewenste snijpunt gaan staan met de cursor.
  • De rekenmachine vraagt of dit één van de twee grafieken is (First curve ?).
  • De rekenmachine vraagt of dit de andere grafiek is (Second curve ?).

Wat dit betreft, wat is een parallelle samenleving?

Een parallelle samenleving is een groep mensen binnen een grotere samenleving die losstaat van de heersende cultuur. Parallelle samenlevingen worden vaak opgericht door minderheidsgroepen die zich gemarginaliseerd voelen door de dominante cultuur. De term kan ook verwijzen naar subculturen die binnen een grotere samenleving bestaan, maar niet interageren met de hoofdcultuur. Wat is een ander woord voor parallel? Het woord "parallel" kan ook als zelfstandig naamwoord worden gebruikt om twee of meer lijnen te beschrijven die elkaar nooit snijden.

Gerelateerde artikelen

Welke grafische kaart voor 4K?

U wilt uw nieuwe 4K-monitor gebruiken om uw favoriete games te spelen. U hebt een videokaart van NVIDIA nodig. Zorg ervoor dat uw computer ten minste een van de volgende heeft: een Intel Core i7- of AMD Ryzen 7-processor.

Wat hij wil of wilt?

Het werkwoord willen geven we in de derde persoon enkelvoud geen -t: hij wil, wil hij. De vorm hij wilt* (of wilt hij*) is niet correct. Is het Jan en ik of Jan en mij? Er is geen regel die bepaalt in welke volgorde de personen in een nevenschikking genoemd worden. Wel geldt het als een teken van beleefdheid dat men zichzelf niet als eerste noemt. De persoonlijke voornaamwoorden ik, mij, wij en ons komen daarom bij voorkeur aan het einde van de nevenschikking.

Dienovereenkomstig, is het groter dan ik of dan mij?

Correct is: hij is groter dan ik. Vervolgens, kun je beter of kan je beter? De volgende keer dat je iets doet, kan je het beter doen of kan je het beter doen? Het hangt ervan af wat je bedoelt met "beter". Als je bedoelt dat je iets sneller, efficiënter of op een andere manier beter kunt doen, dan is het antwoord ja. Als je bedoelt dat je iets kunt doen dat je nu niet kunt, dan is het antwoord nee - je kunt niet beter zijn dan je nu bent.

Dus, is het dat of die?

Nou, is het dat of dat ene?

Door Andras Skepple

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste auto antenne? :: Wat is Ans taal?
Handige links