Huis > H > Hoe Haal Ik Verwijderde Sms Berichten Terug Op Iphone?

Hoe haal ik verwijderde sms berichten terug op iPhone?

Herstel een back-up om verwijderde berichten te herstellen

  1. Verbind je iPhone via USB met je computer.
  2. Open iTunes (als u Windows gebruikt) of Finder (als u Mac gebruikt) en selecteer uw iPhone in het linkerdeelvenster.
  3. Selecteer Restore iPhone... en volg de stappen om uw iPhone te herstellen naar een eerdere back-up.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, waar vind ik een opgeslagen mail terug?

Outlook-gegevensbestanden (. pst) bevatten uw e-mailberichten, agenda's, contactpersonen, taken en notities. U moet Outlook gebruiken als u met de items in een PST-bestand wilt werken. Als u Outlook-gegevens archiveert, worden de items in een PST-bestand opgeslagen. Dienovereenkomstig, hoe krijg ik mijn oude outlook weer terug? Hoe repareert u Outlook

  1. Installeer de Recovery Toolbox for Outlook in Windows.
  2. Start de Recovery Toolbox for Outlook op.
  3. Selecteer een PST-bestand op de eerste pagina van het programma.
  4. Selecteer de modus “Herstelmodus” (Recovery mode).
  5. Bekijk de inhoud van het PST-bestand.

Kun je een mail terughalen?

Ja, u kunt een e-mail ophalen door in te loggen op uw account en de optie 'Postvak In' te selecteren. Van daaruit kunt u de e-mail kiezen die u wilt ophalen. Waarom kan ik de prullenbak niet leegmaken? Er zijn een paar redenen waarom de Prullenbak niet geleegd kan worden. Eén reden is dat er mogelijk een corrupt of beschadigd bestand in de Prullenbak staat. Om dit probleem op te lossen, kunt u proberen het bestand te repareren door er met de rechtermuisknop op te klikken en "Eigenschappen" te selecteren. In het venster Eigenschappen kunt u op het tabblad "Extra" klikken en vervolgens op de knop "Controleren" om het bestand op fouten te scannen. Als er fouten worden gevonden, kunt u op de knop "Repareren" klikken om het bestand te repareren.
Een andere reden waarom de Prullenbak niet kan worden geleegd is dat er te veel bestanden in de Prullenbak staan. De Prullenbak heeft een maximale capaciteit en als die wordt overschreden, kan hij niet worden geleegd. Om dit probleem op te lossen, kunt u proberen de maximale capaciteit van de prullenbak te verhogen. Om dit te doen, kunt u met de rechtermuisknop op de Prullenbak klikken en "Eigenschappen" selecteren. In het venster Eigenschappen kunt u op het tabblad "Algemeen" klikken en vervolgens de waarde "Maximale grootte" verhogen.
Als geen van deze oplossingen werkt, is het mogelijk dat de Prullenbak beschadigd is. Om een beschadigde Prullenbak te repareren, kun je proberen deze te resetten. Om de Prullenbak te resetten, kunt u de Opdrachtprompt openen en het volgende commando typen: "rd /s /q C:\$Recycle.Bin". Dit commando zal de Prullenbak verwijderen en opnieuw aanmaken.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, waar vind ik de prullenbak in samsung 7?

Onder de drie puntjes rechtsboven in de galerij vind je de prullenbak. Dit in overweging nemend, hoe kom ik in de prullenbak van mijn iphone? 1. Is er een prullenbak op de iPhone? Er is zelfs geen prullenbak op de iPhone. Als u belangrijke bestanden op uw iPhone hebt verwijderd of verloren en u wilt ze terughalen, hoewel er geen prullenbak op de iPhone is, kunt u ze terughalen via iTunes-back-up of iCloud-back-up.

Dit in overweging nemend, waar staan verwijderde documenten?

Bestanden terugzetten vanaf een eerdere versies

  1. Open Computer door de knop Start te. en vervolgens Computer te selecteren.
  2. Ga naar de map waarin het bestand of de map zich bevond, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Vorige versies terugzetten.
Waar is de Prullenbak in Outlook? In Outlook kun je de Recycle Bin vinden door naar het tabblad 'Home' te gaan en vervolgens in de groep 'Delete' op de knop 'Recycle Bin' te klikken.

Kun je verwijderde foto's terughalen Android?

Ja, je kunt verwijderde foto's van je Android-apparaat herstellen. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar de meest eenvoudige is om een ​​gegevenshersteltoepassing te gebruiken. Er zijn veel gratis gegevenshersteltoepassingen beschikbaar op het internet, dus je hoeft niet veel geld uit te geven aan een programma om je foto's terug te krijgen.

Door Renwick Bouleris

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn mail langer bewaren? :: Hoe krijg je definitief verwijderde mails terug?
Handige links