Huis > W > Wat Is Een Goede Internetsnelheid Voor Thuis Werken?

Wat is een goede internetsnelheid voor thuis werken?

50 Mbit download speed

Dat kost 25 tot 30 Mbit/s als je een digitaal kanaal in Ultra-HD (4K) wilt bekijken. Voor HD-video is ten minste 8 Mbit/s en soms wel 12 Mbit/s vereist. Kijkt je partner op hetzelfde moment een YouTube-filmpje dan is daarvoor al snel 10 Mbit/s nodig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is de maximale snelheid internet op mijn adres?

internetsnelheidadres

Internetsnelheid

Internet typeMaximale downloadsnelheidMaximale uploadsnelheid
(A)DSL200 Mb/s20 Mb/s
Kabel1000 Mb/s50 Mb/s
Glasvezel1000 Mb/s1000 Mb/s
Wat is de gemiddelde internetsnelheid in Nederland? De gemiddelde internetsnelheid in Nederland ligt tussen de 100 en 120 Mbps.

Wat is een goed resultaat speedtest?

Een goed resultaat snelheidstest is er een die nauwkeurig de snelheid van uw internetverbinding meet. Er zijn een aantal factoren die de resultaten van uw snelheidstest kunnen beïnvloeden, waaronder het type verbinding dat u hebt, de snelheid van uw computer en het aantal apparaten dat u op uw netwerk hebt aangesloten. Hoeveel MB heb ik nodig voor internet thuis? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat het van een aantal factoren afhangt, zoals hoeveel mensen thuis het internet gebruiken, waarvoor ze het gebruiken en welk type internetverbinding ze hebben. Over het algemeen hebben de meeste mensen echter minstens 1 Mbps (megabit per seconde) nodig voor elementair internetgebruik, en 2-4 Mbps voor meer veeleisende activiteiten zoals het streamen van video of online gaming. Om dat in perspectief te plaatsen: 1 Mbps komt overeen met 1.000 Kilobytes per seconde (Kbps). Dus, als je een 2 Mbps verbinding hebt, betekent dit dat je 2.000 Kilobytes gegevens per seconde kunt downloaden.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Waarom is upload snelheid belangrijk?

Werk je thuis? Dan is de kans groot dat je via de cloud toegang hebt tot je werkbestanden. Daarnaast heb je de uploadsnelheid ook nodig voor een goede verbinding voor je online videovergadering of het verzenden van een e-mail met bijlage. Een hoge uploadsnelheid is belangrijk om zo goed mogelijk thuis te kunnen werken. Hoeveel snelheid heb je nodig voor Netflix? Een Standaard of Premium Netflix-abonnement. Een internetverbinding van minstens vijf megabit per seconde. Videokwaliteit ingesteld op Automatisch of Hoog.

Dienovereenkomstig, hoeveel mb heb ik nodig kpn?

Als je internet alleen gebruikt voor informatie en bijvoorbeeld internetbankieren, dan is de minimale internetsnelheid – vaak 50 Mbit/s – voldoende. Ga je ook series kijken via Netflix, dan heb je een sneller abonnement nodig. Zeker als ook anderen tegelijkertijd willen internetten. Hoe ver zit ik van de wijkcentrale? De afstand tot de wisselaar wordt bepaald door de lengte van de koperen telefoonlijn die is aangesloten op het netwerk. Deze lijn loopt van de wisselaar naar het adres waar de telefoon is aangesloten. Om de afstand tot de wisselaar te achterhalen, is het noodzakelijk om de lengte van de telefoonlijn te meten.

Wat is beter ADSL of glasvezel?

ADSL is sneller dan glasvezel.

Door Farro Bade

Vergelijkbare artikelen

Welke snelheden heeft KPN? :: Hoeveel hashtags bij een reel?
Handige links