Huis > I > Is Geboortedatum Verplicht Voor Google-Account?

Is geboortedatum verplicht voor Google-account?

Als u zich aanmeldt voor een Google-account, kunt u worden gevraagd uw geboortedatum toe te voegen. We kunnen je geboortedatum gebruiken om instellingen voor je account te bieden die geschikt zijn voor je leeftijd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat dit betreft, hoe maak je een google-account aan voor je kind?

Een account maken

  1. Open de Family Link-app. . Heb je de Family Link-app nog niet, ga dan naar de pagina Instellen van Family Link om de app te downloaden.
  2. Tik rechtsboven op Maken .
  3. Volg de instructies op het scherm om het account te maken.
  4. Wanneer je klaar bent, wordt er een bevestiging op het scherm weergegeven.
Waarom moet je 16 zijn voor een Google-account? Kinderen kunnen gepersonaliseerde advertenties aanzetten. Google personaliseert geen advertenties voor kinderen voordat ze ten minste de geldende minimumleeftijd in hun land hebben bereikt. Kinderen voor wie toezicht is toegevoegd aan hun Google-account, kunnen de advertenties beheren die ze te zien krijgen.

Men kan zich ook afvragen: hoe geboortedatum aanpassen google-account?

Als u de geboortedatum op uw Google-account wilt aanpassen, kunt u de volgende stappen volgen:
1. Log in op uw Google-account.
2. Klik op het pictogram "Instellingen" in de rechterbovenhoek.
3. Selecteer "Persoonlijke info" in de linker zijbalk.
4. Klik onder "Basisgegevens" op de knop Bewerken naast uw geboortedatum.
5. Voer uw nieuwe geboortedatum in en klik op de knop "Opslaan". Is het mogelijk om je geboortedatum te veranderen? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het platform of de dienst in kwestie. Sommige platforms, zoals Facebook, staan gebruikers toe hun geboortedatum te wijzigen, terwijl andere, zoals LinkedIn, dat niet doen. Als een platform gebruikers niet toestaat hun geboortedatum te wijzigen, is dat waarschijnlijk omdat de geboortedatum wordt gebruikt voor leeftijdscontrole.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Kan geen Gmail account aanmaken leeftijd?

Account uitgeschakeld door minimum leeftijd

Voor alle Google-services geldt dat als blijkt dat u niet oud genoeg bent voor een Google-account, u veertien dagen de tijd heeft om uw account te updaten zodat u voldoet aan de minimum leeftijd. Als u dit niet doet, wordt uw account uitgeschakeld.
Dienovereenkomstig, hoe maak je een nieuwe google-account? Je kunt elk e-mailadres gebruiken om een account te maken.

  1. Ga naar de inlogpagina voor Google-accounts.
  2. Klik op Account maken.
  3. Geef je naam op.
  4. Geef in het veld Gebruikersnaam een gebruikersnaam op.
  5. Vul je wachtwoord in en bevestig dit.
  6. Klik op Volgende.
  7. Klik op Volgende.

Bovendien, hoe kom ik in mijn google-account?

Je hebt je gegevens en instellingen altijd met één klik binnen handbereik. Klik op je profielfoto en volg de link naar 'Je Google-account beheren'. Je kunt via je profielfoto ook makkelijk inloggen, uitloggen of de incognitomodus inschakelen. Als het om privacy gaat, is maatwerk noodzakelijk. Bovendien, hoe kinderaccount aanmaken? Om een kindaccount aan te maken, moet je eerst een ouderaccount aanmaken. Ga daarna naar de instellingen van het ouderaccount en klik onder "Familie" of "Gezinsleden" op "Een kind toevoegen". Vul vervolgens de gegevens van het kind in, zoals naam en geboortedatum. Als je klaar bent, klik je op "Aanmaken".

Hoe koppel je een Google-account aan een apparaat?

Om een Google-account aan een apparaat te koppelen, moet je eerst inloggen in het apparaat met je Google-accountgegevens. Vervolgens ga je naar de instellingen van het apparaat en zoek je naar de optie 'Accounts'. Hier kun je een nieuw account toevoegen of een bestaand account koppelen. Als je een nieuw account toevoegt, zal het apparaat je vragen om je Google-accountgegevens in te voeren. Nadat je bent ingelogd, kun je de gewenste informatie selecteren die je wilt synchroniseren met het apparaat.

Door Guntar

Vergelijkbare artikelen

Kan een kind Family Link omzeilen? :: Hoe kan je een Gmail account verwijderen?
Handige links