Huis > H > Hoe Herstel Ik Mijn Google Authenticator?

Hoe herstel ik mijn Google Authenticator?

Opmerking voor Android-gebruikers: als uw Google Authenticator-code niet werkt, moet u de app mogelijk synchroniseren met uw mobiele apparaat.

  1. Open het hoofdmenu in de Google Authenticator-app.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Tijdcorrectie voor de code.
  4. Tik nu op Synchroniseren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat als je je Google Authenticator kwijt bent?

Log in op uw Google-account met uw wachtwoord en met uw andere tweede stap. Volg de stappen om de verloren sleutel uit uw account te verwijderen. Koop een nieuwe beveiligingssleutel. Het kan nuttig zijn om een extra sleutel te kopen die u op een veilige plaats bewaart. Hoe authenticator overzetten naar nieuwe telefoon? Google Authenticator accounts overzetten: zo doe je dat

  1. Open Google Authenticator op je nieuwe smartphone; en tik op 'Aan de slag'
  2. Kies linksonder voor 'Bestaande accounts importeren';
  3. Pak je oude Android-telefoon erbij;
  4. Kies hier 'Accounts overzetten' en dan 'Accounts exporteren';
  5. Tik op 'Volgende';

Bovendien, hoe authenticator ontgrendelen?

Ervan uitgaande dat u verwijst naar Two-Factor Authentication (2FA), ook bekend als Two-Step Verification, is de meest gebruikelijke methode om te ontgrendelen met behulp van een Time-based One-time Password (TOTP) via een Authenticator-app.
Wanneer u 2FA instelt, krijgt u een seed, die wordt gebruikt om de TOTP te genereren. Dit gebeurt meestal door het scannen van een QR-code met de Authenticator-app. De seed wordt gecombineerd met de huidige tijd om een 6-8 cijferige code te genereren, die elke 30 seconden verandert.
Om te ontgrendelen open je gewoon de Authenticator app en voer je de code in. Als alternatief ondersteunen sommige sites/apps ook back-up codes, dat zijn codes voor eenmalig gebruik die vooraf kunnen worden gegenereerd. Deze kunnen worden gebruikt voor het geval u uw telefoon verliest of om de een of andere reden geen toegang hebt tot de Authenticator-app. Wat is een sleutel bij Google Authenticator? Een sleutel met Google Authenticator is een geheime code die wordt gebruikt om een gebruiker te verifiëren. Deze code wordt gegenereerd door de Google Authenticator-app en wordt gebruikt in combinatie met een gebruikersnaam en wachtwoord om tweefactorauthenticatie te bieden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe krijg ik Google Authenticator op mijn nieuwe telefoon zonder mijn oude telefoon?

Eerst krijg je de vraag of je een iPhone of Android gebruikt. Vervolgens komt er een QR-code in beeld te staan. Open nu de applicatie op je nieuwe smartphone en druk op de knop voor het scannen van een barcode. Eerst moet je nog toegang geven tot de camera van je telefoon, maar daarna kun je de code scannen. En nog een vraag, kan google authenticator op 2 telefoons? Het is mogelijk om uw authenticatiecodes op verschillende apparaten te synchroniseren – u kunt het gewoon niet doen met Google Authenticator. Als je de flexibiliteit wilt om al je 2FA-codes op meerdere apparaten te hebben, raden we Authy aan.

Kan niet meer inloggen authenticator?

Mocht de verificatiecode uit de Google Authenticator app onverhoopt nog steeds niet geaccepteerd worden, dan kan je altijd de juiste code via SMS opvragen. Log hiervoor eerst in via de inlogpagina door je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Je wordt nu gevraagd om de verificatiecode in te voeren. Dus, wat is een verificatieapp? Een verificatie-app is een programma dat wordt gebruikt om de identiteit van een gebruiker te verifiëren. Het kan worden gebruikt om de echtheid van een ID-kaart te controleren of om de identiteit van een gebruiker op een sociaal netwerk te verifiëren.

Waarom werkt mijn authenticator niet?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je authenticator niet werkt. Kijk eerst of de tijd goed staat ingesteld op je authenticator. Als dat niet het geval is, kan het zijn dat de server waarmee je authenticator is gesynchroniseerd, een andere tijd aangeeft dan wat er op je authenticator staat. In dat geval moet je de tijd op je authenticator aanpassen.
Ook kan het zijn dat de batterij van je authenticator bijna leeg is. In dat geval moet je de batterij vervangen.
Als je authenticator nog steeds niet werkt, neem dan contact op met de klantenservice van je authenticator.

Door Lurette

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik authenticator overzetten iPhone? :: Wat is de sleutel bij app authenticator?
Handige links