Huis > H > Hoe Kan Ik Een Excel Bestand Beveiligen?

Hoe kan ik een Excel bestand beveiligen?

Een Excel-bestand beveiligen

  1. Selecteer Bestand > Info.
  2. Selecteer het vak Werkmap beveiligen en kies Versleutelen met een wachtwoord.
  3. Voer een wachtwoord in het vak Wachtwoord in, en selecteer OK.
  4. Bevestig het wachtwoord in het vak Wachtwoord opnieuw invoeren en selecteer vervolgens OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Daarvan, hoe kan ik mijn internetverbinding versleutelen?

Beveiligingstips

  1. Beveilig je netwerk. Beveilig je draadloze netwerk altijd met een wachtwoord.
  2. Kies een moeilijk wachtwoord.
  3. Houd je router up-to-date.
  4. Update al je wifi-apparaten.
  5. Stel een gastnetwerk in.
  6. Verander de naam van je wifinetwerk.
  7. Schakel remote access uit.
  8. Schakel WPS uit.
Dienovereenkomstig, kan inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen niet aanvinken? Encrypted File System gebruiken

Klik met de rechtermuisknop op de map die je wilt versleutelen en kies voor Eigenschappen. In het eigenschappenvenster klik je op de knop Geavanceerd. Je vindt deze knop op het tabblad Algemeen. Plaats vervolgens een vinkje bij de optie Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen.

Wat is een versleuteld document?

Een gecodeerd document is een document dat met behulp van een coderingsalgoritme zodanig is omgezet dat het onleesbaar is voor iemand die niet over de bijbehorende decoderingssleutel beschikt. Bij het coderen van een document wordt meestal de klare tekst van het document omgezet in cijfertekst, een vorm van het document die onbegrijpelijk is voor iemand die de decoderingssleutel niet bezit. Dit in overweging nemend, kan je onedrive gehackt worden? Uw OneDrive kan worden gehackt als u niet over de juiste beveiligingsmaatregelen beschikt. OneDrive is een cloudgebaseerde opslagdienst, wat betekent dat uw gegevens worden opgeslagen op servers die door Microsoft worden beheerd. Deze servers bevinden zich over de hele wereld en worden voortdurend geback-upt om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd beschikbaar zijn. Omdat uw gegevens worden opgeslagen op een server die door iemand anders wordt beheerd, is het echter mogelijk dat iemand toegang krijgt tot uw account en uw bestanden bekijkt of downloadt zonder uw toestemming.
Om te voorkomen dat uw account wordt gehackt, raadt Microsoft u aan een sterk wachtwoord te gebruiken en authenticatie met twee factoren in te schakelen. U moet ook voorkomen dat u uw wachtwoord met anderen deelt en alleen vertrouwde apparaten en netwerken gebruiken om toegang tot uw account te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Wat is beter Google Drive of OneDrive?

Conclusie: wie echt niet veel ruimte nodig heeft, raden we op basis van de prijs Google Drive aan. Naast 15GB gratis opslagruimte zijn er voldoende tarieven om de capaciteit op maat van je zaak te kiezen. OneDrive is het beste alternatief, aangezien je dan voor een pakket met de Office-producten kunt gaan. Dus, heb je onedrive nodig? OneDrive is gratis te gebruiken. Tenzij u behoefte hebt aan meer dan 15GB opslagruimte. Echter, wanneer u Office 365 gebruikt dan hebt u 1TB gratis opslagruimte op uw OneDrive. OneDrive is standaard op elke pc met Windows 10 aanwezig.

Dienovereenkomstig, wat zijn de nadelen van google drive?

Nadelen Google Drive

  • Synchronisatie verloopt niet zo vlot als Dropbox, soms duurt het enkele minuten tegen dat een klein bestand is opgeladen.
  • Om Google Drive te gebruiken, stuurt men aan om een Google-account te gebruiken.
  • Minder beveiliging mogelijk bij het delen van bestanden.
Wat zijn de voor en nadelen van Google Drive? De voordelen van Google Drive zijn dat het een gratis online opslagservice is, waarmee je bestanden kunt delen en bewerken. Ook kun je met Drive werken offline, door bestanden te synchroniseren met je lokale machine. Nadeel van Drive is dat het opslaglimiet van 15 GB relatief laag is in vergelijking met andere opslagservices.

Waarom Google Drive gebruiken?

Google Drive is een online opslagdienst van Google. Met Drive kunnen gebruikers hun bestanden online opslaan, synchroniseren en delen. Drive biedt ook de mogelijkheid om bestanden te maken, bewerken en opslaan in de cloud.

Door Welch Juniel

Vergelijkbare artikelen

Is mijn Drive prive? :: Is Google Drive goed beveiligd?
Handige links