Huis > H > Hoe Kun Je Zien Wanneer Een Website Voor Het Laatst Bijgewerkt Is?

Hoe kun je zien wanneer een website voor het laatst bijgewerkt is?

Als je wilt weten wanneer een artikel of pagina is gepubliceerd, zoek dan een datum op de website. Je kunt ook een Google-zoekopdracht voor de site uitvoeren met een speciale URL-operator die de datum kan onthullen. Als je wilt weten wanneer de site zelf is gepubliceerd, kun je zoeken in de broncode van de website.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kan ik oude websites bekijken?

Wayback Machine van Internet Archive ( http://web.archive.org ) kan voor u oudere versies van websites en -pagina's opsnorren. Plak de url in het invulveld, druk op Enter en u krijgt een overzicht van alle versies. Hoe kom ik in mijn browserinstellingen? browserinstellingen

Je browserinstellingen voor Google Zoeken wijzigen

  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar google.com.
  2. Tik linksboven op Menu. Instellingen.
  3. Kies je zoekinstellingen.
  4. Klik onderaan op Opslaan.

Waar kan ik mijn tweets vinden?

De beste plaats om je tweets te vinden is op je Twitter profiel. Je tweets worden in omgekeerd chronologische volgorde weergegeven, dus je meest recente tweet verschijnt bovenaan je profiel. Je kunt je tweets ook vinden door ernaar te zoeken via Twitter Search. Trouwens, hoe zoeken in twitter? De gemakkelijkste manier om naar tweets te zoeken is via de zoekbalk op Twitter.com. U kunt zoeken naar specifieke termen, hashtags of personen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Daarvan, waar is twitter gevestigd?

De service wordt geleverd door Twitter Inc., een bedrijf in San Francisco. Het heeft meer dan 25 kantoren over de hele wereld. Hoe moet je zoeken op internet? Om exact te kunnen zoeken binnen Google moeten de woorden binnen aanhalingstekens geplaatst worden. Zo kan je bijvoorbeeld zoeken met de woorden: “Hoe werkt het internet?”. Waarna je alleen de resultaten te zien krijgt met “Hoe werkt het internet” in de titel.

Dienovereenkomstig, hoe kun je zoeken op een pagina?

Gebruik de zoekfunctie van Google

Om een website te doorzoeken moet je “site:” + de URL van de website + het zoekwoord invullen. Zoals je ziet ben je niet gelimiteerd aan een zoekbox op een website zelf, er zijn altijd nog andere manieren op een website te doorzoeken.
Waarom combineer je zoektermen? Als je zoektermen combineert, krijg je meer relevante zoekresultaten. Dit komt omdat je zoekmachine dan beter weet wat je precies zoekt. Bovendien kun je met behulp van zoekoperatoren (bijvoorbeeld AND, OR en NOT) aangeven hoe streng je zoekopdracht moet worden uitgevoerd.

Waarom zoektermen?

De zoektermen zijn belangrijk omdat ze helpen de relevantie van een pagina te bepalen. Zoekmachines gebruiken deze termen om de pagina's te indexeren en te rangschikken. Hoe beter de zoektermen, hoe hoger de pagina's zullen scoren in de zoekresultaten.

Door Marlow Metaxas

Vergelijkbare artikelen

Hoe gedeelde agenda zien? :: Hoe zoekopdracht verfijnen?
Handige links