Huis > W > Waarom Zie Ik Nest Protect Niet In Google Home?

Waarom zie ik Nest Protect niet in Google Home?

Open de Home-app en check of de apparaten worden vermeld onder de naam van een ruimte of Lokale apparaten. Als je ze niet ziet, volg je de instructies om je apparaten in te stellen in de Home-app. Opmerking: Je ziet de Nest Protect, Nest Tag en Nest-temperatuursensor alleen in de Nest-app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, kan nest thermostaat niet koppelen aan home?

Zorg dat je de nieuwste versie van de Nest-app (voor de Nest Learning Thermostat of Nest Thermostat E) of de Home-app (voor de Nest Thermostat) op je telefoon of tablet hebt. Je kunt ze downloaden via de Google Play Store. Hoe installeer ik een Google nest? Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker of scherm voor Google Nest of Home. Tik op de tegel van de speaker die je wilt koppelen en houd deze vast. Tik rechtsboven op Instellingen Audio. Tik op Speakerpaar Volgende.

Hoe voeg ik een apparaat toe aan mijn netwerk?

Om een apparaat aan uw netwerk toe te voegen, moet u inloggen op de configuratiepagina van uw router en de sectie voor het toevoegen van nieuwe apparaten vinden. Dit houdt meestal in dat u het MAC-adres van het apparaat moet invoeren en het een unieke naam moet geven. Zodra u uw wijzigingen hebt opgeslagen, zou het nieuwe apparaat verbinding moeten kunnen maken met uw netwerk. Kan op dit moment niet communiceren met het netwerk nest wifi punt? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u momenteel niet kunt communiceren met uw netwerknest wifi-punt. Een mogelijkheid is dat er een probleem is met de fysieke verbinding tussen uw apparaat en de router. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met het netwerk zelf, wat te wijten kan zijn aan een aantal factoren, waaronder een slechte verbinding of een probleem met de router. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met uw apparaat zelf, wat te wijten kan zijn aan een aantal factoren, waaronder een slechte verbinding of een probleem met de software van het apparaat.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Bovendien, hoe installeer ik google home op laptop?

Installatie Stappenplan Google Home App PC

  1. Download de Bluestack applicatie op je computer.
  2. Na de installatie zoek naar Google Home of Google Home App in de zoekbalk.
  3. Volg de instructies voor het installeren van Google Home.
  4. Log-in met je Google Account (of maak anders een Google account aan)
  5. De installatie is gelukt!
Je kunt ook vragen hoe reset ik mijn google home? terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Houd de knop voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen aan de onderkant van de Home Mini ingedrukt. Deze bevindt zich onder het netsnoer. Zoek naar een stip op de basis.Na 5 seconden begint je apparaat met het proces om het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Vervolgens, kan geen verbinding maken met apparaat dichtbij?

Schakel een nieuw apparaat in dat nog niet is ingesteld. Zet het apparaat in de koppelingsmodus. Schakel het scherm van je telefoon in. Je ontvangt een melding op je telefoon met de vraag of je het nieuwe apparaat wilt instellen. En nog een vraag, waarom reageer je niet op oké google? Er zijn verschillende redenen waarom een ​​apparaat niet zou reageren op de uitspraak "Okay Google". Soms is het omdat de spraakherkenning niet is ingeschakeld op het apparaat, of omdat de apparaat niet de spraakherkenning software heeft die nodig is om de uitspraak te herkennen. Soms is het ook mogelijk dat het apparaat niet goed is ingesteld om te reageren op de uitspraak "Okay Google".

Welke slimme stekkers werken met Google Home?

Er zijn veel verschillende soorten slimme stekkers die werken met Google Home. Sommige van de populaire opties zijn Meross, Belkin WeMo Insight, iDevices Socket en TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Power Outlet. Al deze stekkers kunnen via de Google Home-app of een andere slimme assistent worden gecontroleerd.

Door Eddra Wanous

Vergelijkbare artikelen

Welke speakers kan ik koppelen aan Google Home? :: Wat kan er allemaal met Google Home?
Handige links