Huis > H > Hoe Street View Op Iphone?

Hoe Street View op iPhone?

Tikken op een plaatsmarkering

  1. Open de Google Maps-app. op je iPhone of iPad.
  2. Tik op een plaatsmarkering.
  3. Tik onderaan op de naam of het adres van de plaats.
  4. Scroll en selecteer de foto met het label Street View of selecteer de miniatuur met het Street View-icoon .
  5. Tik linksboven op Terug .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat kun je doen met Google Earth?

Wereld in broekzak

Google Earth is een virtuele wereldbol. Met vele verschillende kaarten, 3D-beelden, miljoenen foto's en extra informatie over gebieden maakt Google de wereld voor iedereen zichtbaar. Google Earth heeft onder andere voor Android-toestellen een app.
Hoeveel mobiele data verbruikt Google Maps? Google Maps verbruikt ongeveer 10 MB per half uur. Hoeveel data Google Maps precies verbruikt, hangt sterk af van hoeveel wegen en steden er download moeten worden om de route te bepalen.

Men kan zich ook afvragen: hoe stel je snelste route in google maps?

De snelste manier om de snelste route op Google Maps in te stellen is door de optie "Routebeschrijving" te selecteren in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Voer vervolgens uw huidige locatie en bestemming in de daarvoor bestemde velden in. Klik daarna op de knop "Routebeschrijving" en selecteer de optie "Snelste" uit de route-opties. Dienovereenkomstig, waarom is mijn huis geblurd op google maps? De meest waarschijnlijke reden dat uw huis wazig is op Google Maps is dat het door Google is aangemerkt als een privéwoning. Dit kan om verschillende redenen gebeuren, bijvoorbeeld als het huis nieuw is en nog niet goed in kaart is gebracht, of als het huis in een afgelegen of landelijk gebied ligt. In sommige gevallen kunnen huizen ook worden vervaagd op Google Maps als ze deel uitmaken van een lopend onderzoek door de politie of als ze onder bescherming van de overheid staan.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat is beter TomTom of Garmin?

En dat is misschien ook nog wel het meest elementaire verschil tussen de apparaten. De TomTom is meer 'what you see is what you get', wat het toestel ook makkelijker maakt in het gebruik. Garmin kiest er echter voor de gebruiker meer mogelijkheden te bieden, wat het apparaat ook complexer maakt. Waar TomTom plaatsen in auto? Je kunt je navigatiesysteem aan de voorruit of zijruit bevestigen, maar je kunt ook een schijf voor dashboardmontage gebruiken om het navigatiesysteem aan het dashboard te bevestigen. TomTom biedt mogelijk nog andere montageoplossingen voor je navigatiesysteem.

Wat gebruikt meeste MB?

App/dienstVerbruik per eenheid
Browsen/websites bezoeken1 MB per website
Skype/bellen via internet (incl. video)180 MB per uur
Youtube/streaming video4-5 MB per minuut
Radio/muziek streamen (lage kwaliteit)0.5 MB per minuut
Waarom gebruikt mijn telefoon zoveel MB's? Er zijn verschillende redenen waarom je telefoon zoveel MB's gebruikt. Een van de belangrijkste redenen is dat je waarschijnlijk veel apps gebruikt die veel geheugen in beslag nemen. Sommige apps zijn ook constant aan het werken in de achtergrond, waardoor ze ook veel MB's gebruiken. Als je veel foto's en video's op je telefoon hebt staan, kan dat ook een reden zijn waarom je telefoon zoveel MB's gebruikt.

Dit in overweging nemend, wat kun je doen met 2 gb?

2 gb is niet veel ruimte. Je kunt er een aantal foto's mee opslaan, maar niet veel meer. Als je een paar films wilt downloaden, kan het ook, maar je zult ze waarschijnlijk niet allemaal kunnen opslaan. Als je veel foto's en/of video's hebt, is 2 gb niet genoeg.

Door Ku Fedorko

Vergelijkbare artikelen

Kan Google Maps ook offline? :: Hoe zie je je verborgen nummers op Spotify?
Handige links