Huis > W > Waarom Werkt Google Home Niet?

Waarom werkt Google Home niet?

Fysieke problemen

Probeer hem eerst nog eens af te stoffen of hem een andere plek in huis te geven, voordat je de hardware terugzet naar de fabrieksinstellingen. Helpt dat allemaal niet, dan is er dus mogelijk iets met de hardware. Dan kun je het beste contact opnemen met Google of de winkel waar je hem gekocht hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, kan niet meer inloggen op nest?

Gebruik een ander apparaat om in te loggen. Probeer met de Nest-app in te loggen op een telefoon of tablet of ga op een computer naar home.nest.com. Als je op je werk probeert in te loggen, probeer je een ander wifi-netwerk of zet je de wifi uit en probeer je in te loggen via je mobiele dataverbinding. Hoe apparaat instellen? Stap 2: Stel het nieuwe apparaat in

  1. Schakel een nieuw apparaat in dat nog niet is ingesteld. Zet het apparaat in de koppelingsmodus.
  2. Schakel het scherm van je telefoon in.
  3. Je ontvangt een melding op je telefoon met de vraag of je het nieuwe apparaat wilt instellen.
  4. Tik op de melding.
  5. Volg de stappen op het scherm.

Hoeveel apparaten op Google Home?

Google Home is een spraakgestuurde assistent die geen aanrakingen of klikken nodig heeft om te werken. Hij staat altijd aan en is verbonden met het internet. U kunt het vragen stellen, het vertellen om dingen te doen, en het zal op u reageren. Het kan verlichting, muziek en andere slimme apparaten in uw huis bedienen. Google Home kan tot zes verschillende stemmen herkennen, zodat iedereen in uw gezin het kan gebruiken. Daarvan, hoe zet je google assistant aan? Om Google Assistant in te schakelen, moet je de functie inschakelen binnen de Google-app. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u Google Assistant openen door lang op de thuisknop van uw Android-apparaat te drukken.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Daarvan, kan geen verbinding maken met nest protect?

Reset de Nest Protect naar de standaard instellingen. Je moet ook je telefoon of tablet opnieuw opstarten en de Nest-app opnieuw openen. Belangrijk: Zorg ervoor dat bluetooth en wifi zijn ingeschakeld op je telefoon of tablet voordat je probeert de Nest Protect opnieuw toe te voegen aan de app. Hoe Nest Protect ophangen? Zorg dat de Protect ten minste 30 cm van de muur verwijderd is. Als je de Protect aan de muur bevestigt, zorg je dat deze 15 tot 60 cm van het plafond verwijderd is. Als je een schuin, gebogen of gewelfd plafond hebt, moet de Nest Protect zich binnen 90 cm van het hoogste punt bevinden.

Wat kun je aansturen met Google Home?

Mogelijkheden Google Home

  • Muziek luisteren op de Google Home, bijvoorbeeld via Spotify of Youtube Music afspelen, bijvoorbeeld via een speakergroep met Chromecast apparaten.
  • Lampen aanzetten of uitzetten.
  • Sonos speakers besturen via de Google Home.
  • Afspelen van Netflix of Youtube films (via de Chromecast)
Welke slimme stekkers werken met Google Home? Er zijn verschillende slimme stekkers die werken met Google Home. Sommige van deze stekkers zijn compatibel met voice-activated Google Assistant, zodat je ze kunt gebruiken om verschillende apparaten in je huis aan te zetten of uit te zetten met je stem. Andere slimme stekkers werken met de Home-app van Google, waarmee je ze kunt in- en uitschakelen, timers kunt instellen en ze kunt gebruiken met andere Google Home-compatibele apparaten.

Welk protocol gebruikt Google Home?

Google Home gebruikt het TCP/IP-protocol. Dit is het protocol dat wordt gebruikt voor het internet. TCP/IP staat voor Transmission Control Protocol/Internet Protocol.

Door Weingarten

Vergelijkbare artikelen

Kan geen verbinding maken met nest Mini? :: Hoe koppel je Nest?
Handige links