Huis > H > Hoe Zet Ik Discover Uit?

Hoe zet ik discover uit?

In de Google-app

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Instellingen. Algemeen.
  3. Zet Discover uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is Discover in Google?

Discover stelt u in staat om updates voor uw interesses te ontvangen zonder te zoeken. Als je online surft met je telefoon, kun je kiezen wat voor soort updates je wilt zien.

Hoe zet je Google Nieuws uit?

Je meldingen wijzigen

Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal. Tik op Nieuws-instellingen . Zet Meldingen ontvangen aan als je meldingen wilt krijgen. Zet Meldingen ontvangen uit als je alle meldingen wilt stoppen.
Waarom werkt Google discover niet? Als u het gebruik van achtergrondgegevens heeft uitgeschakeld, kan de feed niet worden bijgewerkt. Om dit op te lossen, schakelt u het gebruik van achtergrondgegevens voor Discover in en uw probleem wordt verholpen. Open de app Instellingen op uw telefoon. Ga naar Apps en meldingen > Google-menu.

Dienovereenkomstig, waar staat discover?

Het antwoord op deze vraag is een beetje technisch, maar in wezen heeft Discover een goede positie als het gaat om data discovery. Dat komt omdat Discover veel eigenschappen heeft die het goed maken voor data discovery, zoals de mogelijkheid om snel door grote datasets te zoeken, de mogelijkheid om data te indexeren zodat ze later gemakkelijk terug te vinden zijn, en de mogelijkheid om resultaten in verschillende formaten aan te bieden. Je kunt ook vragen hoe google assistant uitschakelen? Om Google Assistant uit te schakelen, moet je naar de instellingen van je telefoon gaan. Eenmaal daar, zoek en selecteer de optie "apps". Vanaf daar, zoek en selecteer de "Google" -app. Tik ten slotte op de optie "meer" en selecteer vervolgens "instellingen". Vanaf daar zou je een optie moeten zien om Google Assistant uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt Google discover niet?

De feed kan niet worden bijgewerkt als achtergrondgegevens zijn uitgeschakeld. Achtergrondgegevens kunnen worden gebruikt om dit probleem op te lossen. De instellingen app staat op uw telefoon. Ga naar apps en meldingen.

Wat is Discover in Google?

Met Discover kun je updates ontvangen voor je interesses (zoals je favoriete sportteam of nieuwssite) zonder ernaar te zoeken. Je kunt kiezen wat voor soort updates je via Discover wilt zien in de Google-app of als je online browst met je telefoon. En nog een vraag, waar is google nieuws gebleven? Met de NOS-app ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste achtergronden. De NOS-app is beschikbaar voor iPhone/iPad en Android smartphones en tablets. Surf op je mobiel naar de app store voor de Apple-versie of naar Google Play voor de android-versie.

Bovendien, hoe krijg ik nieuws op mijn iphone?

Ga naar het beginscherm. Je moet mogelijk zoeken naar de app. Open Spotlight door vanaf het midden an het scherm naar beneden te vegen en tik News in. De app verschijnt nu in de resultaten. Trouwens, hoe werkt google news? Google News is een online nieuwsdienst van het Amerikaanse bedrijf Google. De dienst maakt gebruik van een algoritme om nieuwsartikelen te selecteren en te rangschikken. Daarnaast biedt het ook een zoekmachine voor nieuwsartikelen.

Dus, kan geen verbinding maken met discover?

Kan je niet verbinden met discover?

Door Claybourne

Waarom werkt Google niet op mijn Samsung telefoon? :: Kan Google Nest niet verbinden?
Handige links