Huis > W > Waarom Werkt Google Niet Op Mijn Samsung Telefoon?

Waarom werkt Google niet op mijn Samsung telefoon?

Een exacte oorzaak voor de storing is niet bekend. Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android-toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, waarom maakt google maps geen verbinding?

Als de Google Maps-app op uw telefoon of tablet crasht of als u andere problemen ondervindt waardoor u Maps niet meer optimaal kunt gebruiken, probeert u het met de volgende stappen: Update Google Maps. Wis de opslag via de app 'Instellingen' op uw apparaat. Men kan zich ook afvragen: waar vind ik instellingen? Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'.

Hoe app verwijderen op Android?

Het proces voor het verwijderen van een app op Android gaat over het algemeen als volgt:
1. Ga naar het menu Instellingen op uw apparaat.
2. Zoek de sectie Apps of Toepassingen.
3. Tik op de app die je wilt verwijderen.
4. Tik op de knop Verwijderen.
5. Bevestig het verwijderen door op OK te tikken. En nog een vraag, wat betekent discover feed? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het voor verschillende mensen verschillende dingen kan betekenen, maar in het algemeen is de "discover feed" een sectie van een website of app (zoals Facebook, Instagram of Twitter) die een gecureerde selectie van inhoud toont waarvan het algoritme denkt dat de gebruiker erin geïnteresseerd zal zijn. Deze inhoud is meestal gebaseerd op wat de gebruiker in het verleden leuk vond of waar hij interactie mee had.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, waar is mijn google assistent?

De Google Assistent leren je stem te herkennen

Tik onder Populaire instellingen op Voice Match. Controleer of Hey Google aanstaat. Zet de Google Assistent aan als je Hey Google niet kunt vinden.
Hoe haal je TalkBack weg? Belangrijk: Als TalkBack aan staat, dubbeltik je in plaats van één keer tikken.

  1. Open Instellingen. op je apparaat.
  2. Selecteer Toegankelijkheid. TalkBack.
  3. Zet TalkBack gebruiken aan of uit.
  4. Selecteer OK.

Je kunt ook vragen kan ik google uitschakelen?

Google assistant uitschakelen

Klik rechtsbovenin op je profiel en ga naar 'Instellingen'. Kies hier bij het tweede tabblad 'Assistent' en scrol helemaal naar beneden. Selecteer 'Telefoon' onder het kopje 'Assistent-apparaten'. Verzet het schuifje 'Google Assistent' naar links, zodat het vakje grijs wordt.
Hoe kan je inloggen op je Google account? Om in te loggen op je Google-account, heb je een Google-account nodig. Met een Google-account kun je inloggen op alle Google-producten, zoals Gmail, YouTube, Google Drive en meer. Als je nog geen Google-account hebt, kun je deze aanmaken op de pagina Account aanmaken van Google. Als je al een Google-account hebt, volg dan de onderstaande stappen om in te loggen.
1. Ga naar de pagina Inloggen van Google.
2. Voer je e-mailadres in en klik op Volgende.
3. Voer je wachtwoord in en klik op Volgende.
Als je je e-mailadres of wachtwoord niet meer weet, kun je deze opvragen via de pagina Wachtwoord opvragen van Google.

Men kan zich ook afvragen: wat is de google-app?

De Google App is een softwaretoepassing waarmee gebruikers toegang hebben tot de zoekmachine van Google. De app is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten.

Door Georgie

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet meer downloaden? :: Hoe zet ik discover uit?
Handige links