Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Meer Downloaden?

Waarom kan ik niet meer downloaden?

Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op je apparaat beschikbaar is. In de volgende gevallen kan je apparaat weinig opslagruimte hebben: Je krijgt een melding over opslagruimte. Er is minder dan 1 GB beschikbaar op je apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, kan ik foto's terughalen van whatsapp?

Sluit WhatsApp af en verwijder de app helemaal van je telefoon; Download WhatsApp opnieuw uit de Play Store; Installeer de app opnieuw en voer hetzelfde telefoonnummer in; Kies ervoor, zodra de app dat vraagt, om berichten en media uit een eerdere back-up te herstellen. En nog een vraag, waarom laden mijn foto's niet iphone? iPhone, iPad of iPod touch

Controleer of wifi is ingeschakeld en of u een internetverbinding hebt. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Zorg dat 'Upload naar mijn fotostream' is ingeschakeld. Als u deze optie niet ziet, schakelt u iCloud-foto's in om uw foto's en video's in iCloud te bewaren.

Welke site gebruikt Catfish?

De website die Catfish gebruikt heet "Plenty of Fish." Deze website is een datingwebsite die gratis te gebruiken is en veel functies heeft waarmee gebruikers potentiële matches kunnen vinden. De website heeft ook een grote database van gebruikers, waardoor het een goede optie is voor mensen die op zoek zijn naar een relatie. Trouwens, kan je een iphone traceren? Er zijn een paar verschillende manieren om een iPhone te traceren, afhankelijk van de mate van tracering die u nodig hebt en de configuratie van de iPhone. Als u een iPhone in realtime moet volgen, kunt u de functie Zoek mijn iPhone in iCloud gebruiken om de locatie van uw apparaat te volgen. U kunt ook een tracking-app van derden gebruiken, zoals Zoek mijn vrienden of Glympse, om uw locatie met anderen te delen of de locatie van iemand anders te volgen. Als u de locatie van een iPhone na verloop van tijd wilt volgen, kunt u de ingebouwde functie Locatiediensten gebruiken om de locatie van uw toestel vast te leggen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Men kan zich ook afvragen: hoe zoek ik iphone van iemand anders?

Tik op 'Personen' onder in het scherm en tik vervolgens op de naam van degene die je wilt zoeken.

  1. Als je vriend(in) te vinden is: Hij of zij wordt op een kaart weergegeven, zodat je ziet waar hij of zij is.
  2. Als je vriend(in) niet te vinden is: Onder de naam zie je 'Geen locatie gevonden'.
Je kunt ook vragen hoe vind ik mijn iphone terug zonder icloud? Zoek mijn iPhone

Met de app Zoek mijn kun je je iPhone traceren en er – als hij ergens in de buurt blijkt te zijn – een geluid op laten afspelen. Je vindt de app Zoek mijn op de volgende Apple-devices: iPhone. iPad.

Vervolgens, waar staan verwijderde foto's samsung?

Hoe vind je verwijderde foto's terug op je Android telefoon?

  1. Stap 1: Ga naar Galerij.
  2. Stap 2: Druk op de drie puntjes voor instellingen rechtsboven in.
  3. Stap 3: Druk op Prullenbak.
  4. Stap 4: Houd de foto ingedrukt tot er een vinkje verschijnt.
  5. Stap 5: Druk onderin het scherm op Herstellen om de foto terug te zetten.
Bovendien, hoe kan je een afbeelding verwijderen in word? Als je een afbeelding in Word wilt verwijderen, ga je naar de tab 'Invoegen' in de ribbon en klik je op de knop 'Afbeelding'. In het menu dat verschijnt, selecteer je de optie 'Verwijderen'.

Hoe haal ik foto's van mijn Samsung?

Om foto's van je Samsung te verwijderen, ga je naar de app 'Foto's'. Zoek de foto's die je wilt verwijderen en tik erop. Er verschijnt dan een menu met de optie 'Verwijderen'. Tik op 'Verwijderen' om de foto's te verwijderen.

Door Stephine

Vergelijkbare artikelen

Kan je een iPhone traceren? :: Waarom werkt Google niet op mijn Samsung telefoon?
Handige links