Huis > W > Waar Is Google Vertalen Gebleven?

Waar is Google vertalen gebleven?

Met de Google Translate-app kun je (handgeschreven) tekst, foto's en spraak vertalen in meer dan honderd talen. Je kunt Translate ook op het web gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

En nog een vraag, hoe kan ik de vertaler van google gebruiken?

Als je een pagina tegenkomt die is geschreven in een taal die je niet begrijpt, kun je Chrome gebruiken om de pagina te vertalen.

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar een webpagina die is geschreven in een andere taal.
  3. Klik bovenaan op Vertalen.
  4. Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig.
Is Google Translate-app gratis? Google Translate is een gratis online vertaaldienst. Je kunt Google Translate gebruiken via je browser of de app. Dankzij Google Translate vertaal je (handgeschreven) tekst, foto's en spraak in meer dan honderd talen.

Je kunt ook vragen hoe website vertalen google translate?

Normaal gesproken wordt Google Translate gebruikt om hele websites te vertalen. Als u Google Translate echter wilt gebruiken om alleen specifieke tekst op een website te vertalen, kunt u dit doen door de tekst te selecteren en met de rechtermuisknop te klikken en vervolgens op "Vertalen" te klikken. Dienovereenkomstig, hoe weet ik welke taal het is? De eenvoudigste manier om de taal van een stuk tekst te bepalen is te kijken naar de gebruikte tekens. Elke taal heeft een unieke tekenset, dus als u de gebruikte tekens kunt identificeren, kunt u meestal de taal identificeren. Er zijn sommige talen, zoals Chinees, die meerdere tekensets hebben, dus moet u misschien naar andere factoren kijken, zoals het land van herkomst, om de taal te bepalen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, wat is de beste vertaal app?

Google Translate is waarschijnlijk de allerbeste vertaal-app op mobiel. Het ondersteunt meer dan 100 talen online en meer dan 50 talen offline (via typen). Het vertaalt ook dingen met je camera, zoals menu's of straatnaamborden. De app ondersteunt ook handschrift, spraakinvoer en invoer (uiteraard). Hoe kan ik vertalen op Facebook? De taal wijzigen waarin berichten of opmerkingen worden vertaald:

  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Scrol omlaag en tik op Instellingen.
  3. Tik op Taal en regio onder Voorkeuren.
  4. Tik op Talen waarnaar je je berichten wilt laten vertalen.
  5. Selecteer een taal en tik op Opslaan.

En nog een vraag, hoe kan ik whatsapp vertalen?

Hoe u uw berichten op WhatsApp vertaalt

  1. De eerste stap is om een ​​gesprek te openen vanuit de WhatsApp-contactenlijst en het toetsenbord weer te geven.
  2. Klik op de drie horizontale punten.
  3. Klik in het menu op Vertalen.
Trouwens, hoe vertalen computers? Computers vertalen door middel van een vertaalprogramma. Dit programma leest de brontekst en vertaalt deze naar de doeltaal. De vertaler gebruikt verschillende technieken om de betekenis van de tekst te achterhalen, zoals woordvergelijking en syntactische analyse.

Trouwens, wat kost google translate?

Google vertaalt niet alleen gratis, maar is ook nog eens snel en accuraat. Het enige wat u hoeft te doen is tekst of een webpagina te selecteren en te klikken op de knop 'Vertalen'.

Door Chretien Huls

Vergelijkbare artikelen

Is Google Translate betrouwbaar? :: Hoe werkt vertaal app iPad?
Handige links