Huis > H > Hoe Werkt Vertalen Op Iphone?

Hoe werkt vertalen op iPhone?

Vertalen van getypte tekst in de Vertaal app

Na het opstarten van de app zie je bovenin de twee talen die je gebruikt voor de vertaling. Tik je erop, dan kun je een andere taal selecteren. Na het intikken van een tekst, tik je op de go-knop (rechtsonder) en direct krijg je de vertaling te zien op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, hoe werkt vertaal app van apple?

Beschikbaar voor Android en iOS. Sinds iOS 14 heeft Apple zijn eigen ingebouwde vertaal-app waarmee je tekst en spraak kunt vertalen. Je tikt simpelweg de tekst in die je wilt vertalen en de vertaling verschijnt onder je tekst. Tik op de knop 'afspelen' om de vertaling hardop uitgesproken te horen. Je kunt ook vragen wat is de beste gratis vertaalsite? Google Translate biedt meer dan 100 talen aan, waaronder een aantal bedreigde en zelfs uitgestorven talen. Dankzij de verschillende functies – verschillende toetsenborden, tekst inspreken, tekst laten voorlezen – is Google Translate zeker en vast de meest veelzijdige gratis online vertaalmachine.

Trouwens, is er een gratis vertaal app?

Er zijn een aantal gratis vertaalapps beschikbaar, waaronder Google Translate, Microsoft Translator en Yandex.Translate. Is Google Translate app gratis? Ja, de Google Translate app is gratis. Het kan gratis worden gedownload uit de App Store of Google Play.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat dit betreft, hoe vertalen computers?

Machinevertaling (MT in het Engels) is een gebied dat zich bevindt tussen taalkunde en technologie. Met andere woorden: het is software die computers helpt bij het vertalen en interpreteren van menselijke taal. Hoewel het niet perfect is, zijn er in de wereld van machinevertalingen recent enorme vorderingen gemaakt. Dit in overweging nemend, hoe vertaal je een pagina firefox? Selecteer tekst op een pagina, klik rechts en selecteer Translate Now. Dit zal een nieuw tabblad openen met de vertaling van Google Translate, Bing Translator of DeepL Translator. De doeltaal (de taal waarnaar vertaald wordt) kan ingesteld worden in de voorkeuren van Translate Now.

Dus, hoe vertaal je een site op safari?

Ga in de app Safari op de Mac naar de webpagina die je wilt laten vertalen. Als de webpagina kan worden vertaald, staat in het slimme zoekveld de knop 'Vertaal' . Klik op de vertaalknop en kies een taal. Hoe gaat het in het Maleisisch? Ik doe het goed in Maleisisch.

Hoe zet je Google Translate aan?

Om Google Translate in te schakelen, ga je naar de website van Google Translate. Vervolgens klik je op de knop 'Aanmelden' in de rechterbovenhoek van het scherm. Je komt nu op een pagina waar je je Google-account kunt aanmaken of inloggen. Nadat je bent ingelogd, klik je op de knop 'Instellingen' in de rechterbovenhoek van het scherm. Vervolgens scrol je omlaag naar de sectie 'Talen'. Hier kun je de taal selecteren waarin je wilt vertalen. Klik vervolgens op de knop 'Opslaan'.

Door Arvin Tarin

Vergelijkbare artikelen

Wat is offline vertalen? :: Hoe zet je een foto in Google Translate?
Handige links