Huis > W > Waarom Werkt Hey Google Niet In Het Nederlands?

Waarom werkt Hey Google niet in het Nederlands?

Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' Of ga naar de Assistent-instellingen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onder 'Alle instellingen' op Talen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen hoe zet ik de google assistant uit?

Google Assistent uitzetten op Android

  1. Activeer de Google Assistent.
  2. Klik op 'Verkennen' (kompas-icoon).
  3. Klik rechtsboven op je profielfoto en daarna op 'Instellingen'.
  4. Ga naar 'Assistent'.
  5. Scrol naar beneden en klik onder het kopje 'Assistent-apparaten' op 'Telefoon'.
  6. Verschuif de schakelaar tot hij grijs kleurt.
Wat staat er voor vandaag in mijn agenda? agenda

Navragen wat er in je agenda staat:
  • 'Hoe laat is mijn eerste vergadering vandaag?'
  • 'Waar is mijn volgende afspraak?'
  • 'Wat staat er in mijn agenda voor 1 augustus?'

Trouwens, met wie kan je praten op google home?

De Google Home is een spraakgestuurde assistent waarmee je via natuurlijke taal kunt communiceren. U kunt het vragen stellen en het zal antwoorden geven of acties uitvoeren. U kunt het ook gebruiken om uw smart home-apparaten te bedienen, zoals het inschakelen van de verlichting of het aanpassen van de thermostaat. U kunt ook nieuwe functionaliteit aan uw Google Home toevoegen door "vaardigheden" te installeren vanuit de Google Home-app. Bovendien, hoe schakel je time out uit? Er is geen algemeen antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van de software of het systeem dat u gebruikt. Als u echter Windows gebruikt, kunt u de time-out van het scherm uitschakelen door naar Configuratiescherm > Beeldscherm > Schermbeveiliging > te gaan en vervolgens de "Wacht"-tijd in te stellen op "Nooit".

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Trouwens, wat kan je zeggen tegen google nest?

Stel eens een triviavraag. Entertainment: Vertel eens een grap. Vertel me iets interessants. Dierenfeiten: Vertel me over giraffen. Wat is het nut van Google Assistent? Google Home en Google Assistent

In de Home app koppel je slimme producten. Daar geef je ieder apparaat een naam en stem je ze op elkaar af. Met de Assistent app stuur je de apparaten in Google Home op afstand aan. Op een Android telefoon heb je direct toegang tot de Assistent als je de home button lang indrukt.

Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen google home en assistant?

Waar de Google Assistant de spraakbesturing in huis mogelijk maakt, is Google Home over het algemeen de slimme speaker van Google. De Google Home was/is de grotere variant van de Google Home Mini. Vaak kun je deze speaker herkennen aan de ronde vormen. Hoe veilig is Google Assistent? Google Assistant is een spraakassistent die door Google is ontwikkeld. Het is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Google Assistant kan worden gebruikt om opdrachten uit te voeren, informatie op te vragen en teksten dicteren.
Google Assistant is een veilige en betrouwbare spraakassistent. Het maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals spraakherkenning en taalverwerking, om de opdrachten van gebruikers te begrijpen en uit te voeren. Google Assistant is ook ontworpen om te werken met andere Google-services, zoals Gmail, Calendar en Maps.

Dit in overweging nemend, waar vind ik telefooninstellingen samsung?

Als je op zoek bent naar de telefooninstellingen van je Samsung-toestel, dan kun je deze vinden in het Instellingen-menu. Dit menu is meestal te vinden in de linkerbovenhoek van het startscherm, maar soms ook onder de appdrawer. Als je het Instellingen-menu hebt geopend, scroll dan naar beneden tot je de optie 'Telefoon' ziet. Als je hier op klikt, kom je in het telefooninstellingenmenu terecht.

Door Wilhelm Jungck

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een vragenlijst op Google? :: Hoe kan ik met Google praten?
Handige links