Huis > W > Welke App Om Gpx Bestanden Te Openen?

Welke app om GPX bestanden te openen?

Voor een toestel met Android is GPX Viewer gratis beschikbaar. Download deze app uit de Play Store. Op een iPhone bevat de App Store onder de namen Topo GPS en GPS-Viewer twee soortgelijke apps.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe GPX op Google Maps zetten?

GPX bestand op Google Maps bekijken: Stappenplan

  1. Zorg dat het bestand op de laptop of PC staat. Als je een GPX-bestand download, staat het meestal direct in de map met Downloads.
  2. Ga naar Google Maps.
  3. Mijn plaatsen en Mijn kaarten.
  4. GPX bestand importeren naar kaart.
  5. De GPX-route verschijnt op je scherm.
Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen gpx bestand downloaden? Dit komt doordat een GPX (GPS Exchange) bestand op XML gebaseerd is, waardoor deze browsers het bestand tonen als een XML. Indien je op de link geklikt hebt en je krijgt geen dialoog scherm te zien maar de inhoud van het bestand, dan kun je proberen dit op te slaan.

Trouwens, kan geen gpx importeren in garmin connect?

GPX-bestanden zijn een standaard bestandsformaat voor het opslaan van GPS-gegevens. Garmin Connect is een website waarmee gebruikers hun GPS-gegevens kunnen uploaden, bekijken en delen. Hoewel Garmin Connect van nature geen GPX-bestanden ondersteunt, zijn er enkele oplossingen waarmee u GPX-gegevens in Garmin Connect kunt importeren.
Eén omweg is om de Garmin Basecamp-software te gebruiken om het GPX-bestand te converteren naar een formaat dat Garmin Connect kan begrijpen. Zodra het bestand is geconverteerd, kunt u het uploaden naar Garmin Connect.
Een andere workaround is het gebruik van een website of service van derden die GPX-bestanden kan converteren naar een formaat dat Garmin Connect begrijpt. Zodra het bestand is geconverteerd, kunt u het uploaden naar Garmin Connect.
Tot slot kunt u de GPS-gegevens uit het GPX-bestand ook handmatig invoeren in Garmin Connect. Deze optie wordt doorgaans alleen aanbevolen voor kleine GPX-bestanden, omdat het tijdrovend en foutgevoelig kan zijn. Vervolgens, hoe gpx bestand openen op iphone? Er zijn een paar verschillende manieren om GPX-bestanden op je iPhone te openen. Eén manier is om een GPX-bestandsviewer-app te gebruiken. Er zijn een paar verschillende bestandsviewer-apps beschikbaar, dus u kunt kiezen welke u verkiest. Een andere manier is het gebruik van een GPX-bestandsconverter-app. Met deze apps kun je het GPX-bestand converteren naar een formaat dat je op je iPhone kunt openen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

Gaia GPS is één van de meest gebruiksvriendelijke Apps. Je kan nadat je de App gedownload hebt eenvoudig je GPX importeren. Je hebt weinig voorkennis nodig. Het gebruik van de App spreekt voor zich. Bovendien, is de app komoot gratis? Komoot is gratis te downloaden en gebruiken. Bij de gratis versie van komoot kunnen kaarten voor offline gebruik aangekocht worden voor €3.99 (regio), €5.99 (meerdere regio's) of de hele wereld voor €29.99.

Hoe sla je een GPX bestand op?

Sluit je Garmin-apparaat aan op je computer. Ga naar het Garmin-station op je computer en zoek de map 'Garmin'. In de map moet de submap 'NewFiles' (nieuwe bestanden) of 'GPX' zitten. Zet het gedownloade GPX-bestand in deze map en ontkoppel je Garmin daarna op een veilige manier, zoals je met een USB-apparaat doet. Trouwens, hoe fietsroutes downloaden? De beste manier om fietsroutes te downloaden is door ze vanaf een betrouwbare website te halen. Er zijn veel websites die gratis fietsroutes aanbieden, maar sommige zijn beter dan andere. Het is aan te raden om routes van websites als Bikemap.net of Mapmyride.com te downloaden. Als je een route van een website downloadt, moet je ervoor zorgen dat je de juiste versie voor je GPS-apparaat krijgt. Sommige websites bieden routebestanden in verschillende formaten aan, dus kies het formaat dat je nodig hebt.

Trouwens, hoe krijg ik een gpx bestand op mijn garmin?

GPX-bestanden kunnen op verschillende manieren op uw Garmin-apparaat worden geplaatst. De eenvoudigste manier is om het GPX-bestand te downloaden naar uw computer en vervolgens de bestanden over te zetten naar de Garmin via een USB-kabel.

Door Maurreen Hoffpauir

Vergelijkbare artikelen

Kan sommige bestanden niet uploaden naar Garmin Connect? :: Hoe GPX bestanden opslaan?
Handige links