Huis > K > Kan Sommige Bestanden Niet Uploaden Naar Garmin Connect?

Kan sommige bestanden niet uploaden naar Garmin Connect?

Controleer dat de software op het Garmin fitness toestel up-to-date is. Indien Garmin Express u een server foutmelding geeft, verwijzen wij u naar de gerelateerde content. Indien er corrupte bestanden op het toestel staan, kan Garmin Express u melden dat sommige bestanden niet naar Garmin Connect geüpload konden worden

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, kan rit niet uploaden naar garmin connect?

Controleer op updates in de app store van uw telefoon om te bevestigen dat u de nieuwste versie van Garmin Connect Mobile app gebruikt. Controleer of het Garmin toestel de nieuwste softwareversie gebruikt door het op een computer aan te sluiten en Garmin Expresste installeren. Hoe gpx doorsturen? Om een activiteit via email of sociale media te delen, volgt u onderstaande stappen:

  1. Meldt u zich aan op Garmin Connect.
  2. Klik op Activiteiten.
  3. Klik op Alle Activiteiten.
  4. Selecteer de Activiteit die u wilt delen.
  5. Selecteer Delen ( in de rechter bovenhoek, tussen de ster- en sloticonen)
  6. Kies een optie.

Vervolgens, hoe gpx bestand van iphone naar garmin?

Er zijn een paar verschillende manieren om een GPX-bestand van je iPhone naar je Garmin te sturen. Eén manier is om het GPX-bestand naar jezelf te e-mailen en het vervolgens te downloaden naar je computer. Van daaruit kunt u uw Garmin op uw computer aansluiten en het GPX-bestand overbrengen.
Een andere manier is het gebruik van een app van derden zoals Dropbox of Google Drive. Je kunt het GPX-bestand uploaden naar je account en het van daaruit downloaden naar je Garmin.
Tot slot kun je iTunes gebruiken om het GPX-bestand van je iPhone naar je Garmin te synchroniseren. Sluit uw iPhone aan op uw computer en open iTunes. Selecteer je toestel in de zijbalk en klik op het tabblad "Apps". Scroll naar beneden naar de sectie "Bestanden delen" en selecteer de app die je hebt gebruikt om het GPX-bestand te maken. Klik op de knop "Opslaan naar..." en kies waar je het bestand op je computer wilt opslaan. Vanaf daar kunt u uw Garmin op uw computer aansluiten en het GPX-bestand overbrengen. Dus, hoe werkt gps op iphone? De iPhone gebruikt Assisted GPS (AGPS), wat betekent dat het vertrouwt op zowel GPS-satellieten als mobiele torens om uw locatie te bepalen. Als u uw iPhone voor het eerst aanzet of als hij geen GPS-satellieten kan zien, gebruikt hij mobiele torens om uw positie te bepalen. Dit proces wordt A-GPS genoemd. Zodra de iPhone uw locatie heeft bepaald, gebruikt hij GPS-satellieten om uw positie nauwkeuriger te berekenen. Dit proces is sneller en nauwkeuriger dan A-GPS, maar vereist een helder zicht op de lucht. Als je binnen bent of op een plek waar de lucht onduidelijk is, schakelt de iPhone over op A-GPS.

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Waar vind ik GPX bestanden?

Open ook deze map. Kopieer hier je GPX-route naar deze Tracks map. 'Computer/Mio_data/Dodge/Tracks)'. Je vindt de GPS-route op jouw Mio fietsnavigatie onder 'Navigeren > Tracks'. Hoe zet ik een GPX bestand op mijn tomtom? Een GPX-trackbestand importeren

  1. Verbind je VIA met je computer met behulp van MyDrive Connect.
  2. Selecteer Mijn routes in MyDrive.
  3. Selecteer Importeer GPX-bestand en blader naar je GPX-bestand.
  4. Wacht totdat het trackbestand is geüpload naar je VIA.

Hoe Komoot gratis gebruiken?

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de website, het downloaden van de app en het plannen van Tours. Meld je aan met je e-mailadres of Facebook-account en ga van start. De volgende features zijn alleen beschikbaar als je een komoot-regio ontgrendelt: Spraaknavigatie. Wat dit betreft, hoe betaal je komoot? Op komoot kun je een gratis account aanmaken of een betaald account nemen. Een gratis account geeft je toegang tot de basisfunctionaliteit van komoot, terwijl je met een betaald account ook toegang krijgt tot extra functies, zoals offline kaarten, turn-by-turn navigatie, etc. Je betaalt komoot via iDEAL, creditcard of PayPal.

Hoe werkt de app Komoot?

Komoot is een app waarmee je wandelingen en fietstochten kunt plannen. Je geeft aan waar je wilt beginnen en eindigen, en de app geeft je een route. Je kunt ook aangeven welke sights je wilt zien of welke wandelingen je wilt maken. De app geeft je dan een route die je kunt volgen.

Door Fugazy

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik GPX in Google Maps? :: Welke app om GPX bestanden te openen?
Handige links