Huis > H > Hoeveel Keer Werd Beyoncé Al Voor Een Grammy Award Genomineerd?

Hoeveel keer werd Beyoncé al voor een Grammy Award genomineerd?

Met haar negen nominaties brengt Beyoncé haar totaal op 79 (inclusief dertien als lid van Destiny's Child), waarmee ze de meest genomineerde vrouw is in de Grammy-geschiedenis.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Heeft in 50 jarig bestaan eerste Grammy nominatie te pakken?

ABBA sleepte zijn eerste Grammy-nominatie ooit binnen. De Zweedse popgroep, die al bijna vijftig jaar bestaat, kreeg deze voor zijn single I Still Have Faith In You. Het nummer kwam onlangs uit. Men kan zich ook afvragen: hoeveel grammys heeft adele? In totaal sleepte Adele vijf Grammy's in de wacht. Beyoncé wist het record van meeste Grammy's in een jaar niet te verbreken. De zangeres maakte met negen nominaties kans op de meeste awards, maar won er uiteindelijk twee. Ze kreeg een Grammy voor Lemonade dat een prijs won voor beste album in het genre urban.

Je kunt ook vragen welke vrouwelijke artiesten wonnen de meeste grammys?

De meest bekroonde vrouwelijke artiest in de Grammy-geschiedenis is Alison Krauss, met 27 overwinningen. Ze wordt gevolgd door Beyoncé, met 22 overwinningen. Trouwens, welke serie kijkt billie eilish? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want waarschijnlijk kijkt Billie Eilish naar verschillende televisieseries. Enkele van de populairste shows waar ze naar kijkt zijn Stranger Things, 13 Reasons Why en American Horror Story.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Heeft Billie Eilish een vriendje gehad?

CelebritiesMatthew Tyler Vorce (29), de vriend van Billie Eilish (19) ligt nu al enkele dagen onder vuur. In het verleden heeft Vorce enkele racistische en homofobe uitspraken gedaan en die zijn nu opnieuw opgedoken. “Het spijt mij voor al het leed dat ik veroorzaakt heb”, klinkt het onder meer. Dus, wat zijn de hobby's van billie eilish? Naast zingen was Billie dol op dansen en paardrijden en maakte ze graag zelf kostuums en filmpjes. In 2015 vroeg haar danslerares haar om zelf een nummer te maken voor een optreden. Finneas had nog een nummer liggen dat hij voor zijn band had geschreven: Ocean Eyes.

Hoeveel Grammy Awards Beyoncé?

Ze heeft 20 Grammy Awards gewonnen en is de meest genomineerde vrouw in the geschiedenis van de Grammy's. Trouwens, wie heeft 28 grammys? De Amerikaanse zanger en songwriter Bruno Mars heeft 28 Grammy's gewonnen. Hij won zijn eerste Grammy in 2010 voor zijn optreden op de Grammy Awards Ceremony. Sindsdien heeft hij elk jaar minimaal één Grammy gewonnen. In 2018 won hij zijn zevende Grammy voor zijn album '24K Magic'.

En nog een vraag, hoeveel geld verdiend beyoncé?

Beyoncé is een van de best betaalde muzikanten ter wereld. Haar inkomen wordt geschat op meer dan $400 miljoen per jaar. Dit is afkomstig van haar muziek- en optredens, lijn van kleding, parfums, en andere bedrijven waarin ze heeft geïnvesteerd.

Door Reinald

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik de Grammy Awards kijken? :: Hoe laat zijn de Grammys 2022?
Handige links