Huis > W > Waar Kan Ik De Grammys Live Kijken?

Waar kan ik de Grammys live kijken?

The Grammy Awards gemist? Terugkijken doe je op NPO3.nl.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat dit betreft, waar worden de grammy's uitgezonden?

De uitreiking van de 63e Grammy Awards vond plaats op in het Staples Center in Los Angeles. De show werd gepresenteerd door Trevor Noah en werd gedaan zonder publiek vanwege de coronapandemie. De ceremonie werd live uitgezonden door tv-zender CBS en op online platforms. Hoe laat zijn de Grammys 2022? De 64e editie van de Grammy Awards zijn op zondag 3 april om 5 pm Pacific Time. Vanuit Nederland kijk je de awardshow dus in de nacht van zondag op maandag om 2:00 uur.

Wat dit betreft, hoeveel grammys zijn er?

De Recording Academy reikt elk jaar de Grammy Awards uit om uitmuntendheid in de opname-industrie te erkennen. Er zijn in totaal 84 categorieën en in elke categorie worden de Academy Awards uitgereikt. Trouwens, wie heeft er de meeste grammy awards gewonnen? Het antwoord op deze vraag is dat de artiest met de meeste Grammy Awards eigenlijk een gelijkspel is tussen twee artiesten: Quincy Jones en Alison Krauss. Jones heeft in totaal 28 Grammy Awards gewonnen, terwijl Krauss er 27 heeft gewonnen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoeveel keer Beyoncé genomineerd Grammy Award?

Beyoncé domineert de Grammy's met 9 nominaties, Dua Lipa en Taylor Swift volgen met elk 6 nominaties. Superster Beyoncé (39) was 9 keer genomineerd en ging met 4 prijzen naar huis: "beste muziekvideo" voor de clip van "Brown Skin Girl", "beste rapnummer" en "beste rapuitvoering", allebei voor "Savage". Heeft in 50 jarig bestaan eerste Grammy nominatie te pakken? ABBA sleepte zijn eerste Grammy-nominatie ooit binnen. De Zweedse popgroep, die al bijna vijftig jaar bestaat, kreeg deze voor zijn single I Still Have Faith In You. Het nummer kwam onlangs uit.

Hoeveel Grammys heeft Kanye West?

West heeft 24 Grammy Awards achter zijn naam, waarmee hij de jongste artiest is met zoveel onderscheidingen. Hoeveel Grammys heeft Adele? Adele heeft in totaal tien Grammy's gewonnen. Haar eerste drie werden gewonnen in 2009 voor Best New Artist, Best Female Pop Vocal Performance en Best Pop Vocal Album voor haar album 19. In 2012 won ze in de categorieën Record of the Year, Song of the Year, Best Pop Solo Performance en Best Pop Vocal Album voor haar album 21. In 2017 won ze Album of the Year, Best Pop Solo Performance en Best Pop Vocal Album voor haar album 25.

Wie was de eerste vrouwelijke artiest die een Grammy voor album van het jaar won?

The first female artist to win a Grammy for album of the year was Lauryn Hill.

Door Odille Glunt

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel keer Beyoncé genomineerd? :: Waar kan ik de Grammy Awards kijken?
Handige links