Huis > H > Hoe Kun Je Een Pdf-Bestand Omzetten Naar Word?

Hoe kun je een PDF-bestand omzetten naar Word?

PDF-bestanden converteren naar Word-documenten:

  1. Open een PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op de tool “PDF exporteren” in het rechterdeelvenster.
  3. Kies Microsoft Word als indeling voor exporteren en kies daarna “Word-document.”
  4. Klik op “Exporteren”.
  5. Sla je nieuwe Word-bestand op:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Men kan zich ook afvragen: hoe 1 blad uit pdf-bestand halen?

Pagina's verwijderen met de opdracht Verwijderen

  1. Kies Tools > Pagina's indelen of kies Pagina's indelen in het rechterdeelvenster.
  2. Geef het paginabereik op dat u wilt verwijderen.
  3. Klik in de secundaire werkbalk op Pagina's verwijderen en klik op OK om te bevestigen.
Hoe kan ik elke pagina als afzonderlijk document opslaan? Als u elke pagina van het hele document als afzonderlijke bestanden wilt opslaan, kan de Kutools for Word's Split functie kan je een plezier doen. Kutools for Word : met meer dan 100 handige Word-invoegtoepassingen, gratis te proberen zonder beperking in 60 dagen.

Hoe kopieer ik een pagina uit een PDF-bestand?

Er zijn twee manieren om een pagina uit een PDF-bestand te kopiëren. De eerste is om de ingebouwde kopieerfunctie van de PDF-viewer te gebruiken. Hiervoor opent u het PDF-bestand in de PDF-viewer en selecteert u de pagina die u wilt kopiëren. Druk vervolgens tegelijkertijd op de toetsen "Ctrl" en "C". Dit kopieert de geselecteerde pagina naar uw klembord.
De tweede manier om een pagina uit een PDF-bestand te kopiëren is met behulp van een PDF-editor. Open hiervoor het PDF-bestand in de PDF-editor en selecteer de pagina die u wilt kopiëren. Druk vervolgens tegelijkertijd op de toetsen "Ctrl" en "C". Hierdoor wordt de geselecteerde pagina naar uw klembord gekopieerd. Hoe kan ik een formulier invullen op mijn mobiel? Er zijn een paar manieren om een formulier in te vullen op een mobiel apparaat. Eén manier is om de native app voor het formulier te gebruiken, als die er is. Een andere manier is om de website voor het formulier te gebruiken en het in te vullen in de browser. Een andere manier is om een app van derden te gebruiken die is ontworpen voor het invullen van formulieren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe kan ik online een formulier invullen?

Open een PDF-document in Acrobat DC. Klik op de tool “Invullen en ondertekenen” in het rechterdeelvenster. Vul het formulier in: Vul het formulier in door op een tekstveld te klikken en te typen of een tekstvak toe te voegen. Trouwens, hoe werkt een pdf bestand? De werking van een programma waarmee u PDF-bestanden kunt maken van documenten, foto's en andere afbeelding kunt u vergelijken met de werking van een printer. Maar in plaats van naar papier drukt een PDF-maker het document, de foto of de afbeelding af naar een bestand, een PDF-bestand om precies te zijn.

Waar vind ik mijn PDF-bestanden op iPhone?

Pdf bewaren op iPad of iPhone

  1. Open de pdf via bijvoorbeeld de apps Safari of Mail.
  2. Tik onder in beeld op het pictogram 'Delen' .
  3. Tik op Bewaar pdf in iBooks.
  4. De app iBooks met daarin de pdf opent.
  5. Tik onder in de app op het tabblad Mijn boeken.
  6. Tik bovenaan op Alle boeken > Pdf's.
  7. Alle opgeslagen pdf's staan hier.
Hoe Word document invullen op iPhone? To type in a Word document on your iPhone, tap the document to open it, tap the screen where you want to type, and then start typing. To format text, tap the Aa button, and then use the controls that appear.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik een document scannen en bewerken?

Om een document te scannen en te bewerken, heb je een scanner en een beeldbewerkingsprogramma nodig. De meeste scanners worden geleverd met een eenvoudig beeldbewerkingsprogramma. Je kunt ook een gratis programma zoals Paint of GIMP gebruiken.

Door Stutman

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een PDF bewerken? :: Wat is het beste programma om PDF te bewerken?
Handige links