Huis > W > Wie Spreekt Tomtom In?

Wie spreekt TomTom in?

Dit is 'm: Perry Mulder (30) uit Hilversum. Hij is door TomTom uitgekozen als de nieuwe stem voor het navigatiesysteem.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet TomTom waar file staat?

Er zijn real-time verkeersopstoppingen en wegwerkzaamheden op de show. Het is gemakkelijk om hierdoor een andere route te kiezen. Je bent altijd op de hoogte van de locaties van flitspalen. Je weet waar je harder kunt rijden en waar niet.

Dus, wat te doen met een oude tomtom?

Heb jij een oud navigatiesysteem thuis? Dan heb je geluk! Als je jouw oude navigatie inruilt bij TomTom ontvang je tot € 70,- cashback op geselecteerde TomTom Go modellen. Een cashback is een actie vanuit TomTom waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt. Dienovereenkomstig, hoe kom ik in contact met tomtom? Je kunt ze een bericht sturen via https://nl-nl.facebook.com/TomTom/. Op de support pagina (https://help.tomtom.com/hc/nl/) kun je zoeken naar vragen en antwoorden. Bijvoorbeeld voor het instellen van een product of installeren van updates.

Trouwens, welke tomtom wordt nog ondersteund?

De TomTom ONE en TomTom XL worden nog steeds ondersteund. Daarvan, hoe kan ik mijn tomtom gratis updaten? Je kunt je TomTom gratis bijwerken door hem aan te sluiten op je computer en de TomTom Home-applicatie te openen. Zodra de applicatie is geopend, klik je op het tabblad "Mijn apparaten" en selecteer je je TomTom-apparaat in de lijst. Klik vervolgens op de knop "Controleren op updates" en volg de aanwijzingen om eventuele beschikbare updates te installeren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik mijn TomTom niet updaten?

Als u het navigatiesysteem aangesloten houdt op de computer, kan het probleem worden opgelost. Zorg ervoor dat u de meest recente versie van MyDrive Connect gebruikt als u een foutmelding krijgt tijdens een update.

Je kunt ook vragen welke tomtom worden niet meer ondersteund?

TomTom staakt de ondersteuning van de Start-modellen 20 AO, 25 BK, 45 GT, 55 GU en 60 WM, waarbij het tweede deel de beginletters van het serienummer weergeven. Het Nederlandse bedrijf heeft klanten via een e-mail ingelicht over de wijziging. Kan geen verbinding maken met TomTom Live Services? Doe het volgende als je geen verbinding kunt maken met TomTom Traffic of LIVE Services: Zorg dat je systeem niet aangesloten is op de computer. TomTom Services zijn niet beschikbaar als je systeem aangesloten is op je computer. Zorg dat het delen van informatie is ingeschakeld op je navigatiesysteem.

Hoe installeer ik MyDrive Connect op mijn computer?

Open een webbrowser op je computer en ga naar tomtom.com/mydrive-connect.

  1. Klik op Download voor Mac of Download voor Windows.
  2. Sla het gedownloade bestand op.
  3. Dubbelklik om het gedownloade bestand te openen.
  4. Volg de instructies op het scherm om TomTom MyDrive Connect te installeren.
Dus, welke tomtom moet ik kiezen? De TomTom GO 620 is de nieuwste en meest geavanceerde GPS-navigator die TomTom te bieden heeft. Het beschikt over een 6-inch full-colour touchscreen display, waarmee je eenvoudig je route kunt bekijken en aanpassen. De TomTom GO 620 is ook voorzien van TomTom Traffic, waarmee je altijd op de hoogte bent van de actuele verkeerssituatie. Daarnaast is de TomTom GO 620 uitgerust met de nieuwste functies, zoals een geïntegreerde Wi-Fi-verbinding, handsfree bellen en Apple CarPlay.

Mensen vragen ook: kan ik mijn oude tomtom updaten?

Yes, it is possible to update an old TomTom. However, it is important to check which version of the TomTom you have, as some older versions are no longer supported. To update your TomTom, you will need to connect it to your computer and visit the TomTom website. From there, you can download the latest software updates for your device.

Door Fay Mahavir

Vergelijkbare artikelen

Kan ik TomTom XL nog updaten? :: Waarom kom je niet in aanmerking voor TikTok?
Handige links